Направо скачам към проблема ... значи на 14 юли се запознах с едно момче което е по-малко от мен с 2 години ( аз съм на 19 а той на 17 ). Вечерта излязохме компания с още едно момиче и едно момче. Беше забавно и весело. Разбрах след това че момчето с което се запознах ( ще го споменавам само с буквата Ж. ) има някакви симпатии към мен, казваше и на моята приятелка че ме е харесал и бля бля ... На 30 юли пак излязохме заедно ... говорихме се, поиска ми номера за да се обади, прегръщаше ме ... ии след като си тръгнаха всичко се промени ... говорихме 1-2 пъти след това по телефона и му писах в skype за държанието му понеже се усещаше че нещо не е наред и реших да му кажа че и аз имам някакви симпатии към мен но в допълнение му казах че сущо така си имам приятел ... От тогава вече не ми пише а аз като му пиша и като стане дума за нас двамата винаги отбягва, казва ми че няма никакви симпатии към мен, че се бил усетил по-късно, но когато му кажа че искам да го видя продължава да се дърпа и все пак хвърля някакви намеци ... Според вас каква може да е причината изведнъж да се е дръпнал ? На няколко пъти си повтарях че ще се откажа и няма да се занимавам с него вече, но не мога ... искам го, искам да го видя отново макар и да знам че няма да има нищо сериозно Благодаря на тези които прочетоха темата и на тези които ще си направят труда да отговорят !