- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта..
Какво е любовта и съществува ли според вас?
Да определено съществува. А определението за нея, което харесвам е това.
[vbox7]http://vbox7.com/play:a0e7451b[/vbox7]
Имали ли сте сериозна връзка,колко време?
Да и в момента връзката ми е такава. Най-дългата ми беше 4 години, а сега сме заедно от 6 месеца.
Промени ли ви тази връзка?
Всяка връзка те променя. Запазваш хубавите спомени и си взимаш поуки, които ще са ти полезни при следващата.
Разочаровани ли сте от любовта и обратното ?
Никога не мога да се разочаровам. Това е прекрасно чувство.
И последен въпрос .. има ли вечна любов ?
Ами нека пак отговоря с клип.
[vbox7]http://vbox7.com/play:38a404b7[/vbox7]
Какво е любовта и съществува ли според вас? -Трудно ми е да обясня какво точно е,може би да превъзмогнеш собственият си егоизъм и нарцисизъм заради някого.Съществува да,банален е тоя въпрос.
Имали ли сте сериозна връзка,колко време? -Сегашната се очертава да е сериозна,или поне така се надявам.
Промени ли ви тази връзка?Да.И към по-добро,и към по-лошо.
Разочаровани ли сте от любовта и обратното ?Разочаровала съм се много,но пък бързо преодолявам нещата и продължавам.
И последен въпрос .. има ли вечна любов ? -Само по филмите.![]()
"..тя е онези неща,които се усещат без да има нужда да ги кажеш."Първоначално написано от dimitar_ak
харесва ми.
![]()
1.Всеки я разбира по различен начин,но според мен съществува.Първоначално написано от fenkaaa
2.Да,1г. и 3месеца.
3.Не.
4.Не.
5.Според мен има.
Какво е любовта и съществува ли според вас?
силно привличане към някого,в следствие на което ставаш обсебен,привързваш се към него и ставаш до някъде зависим от него нещо като дрога (колкото и банално да звучи..а и всъщност е трудно да се опише.)
Имали ли сте сериозна връзка,колко време?
Не,не съм срещнала някой,който да ме привлича толкова много и си държа на свободата,затова досега само кратки съм имала.
Промени ли ви тази връзка?
-
Разочаровани ли сте от любовта и обратното ?
Да,понеже се влюбих в неправилния човек,за когото не си струва да страдам и да минавам през всичко това..
И последен въпрос .. има ли вечна любов ?
Няма.
Така поне аз мисля,не знам доколко е вярно.
Какво е любовта и съществува ли според вас? - Съществува, разбира се... Любовта е нещо хубаво, но понякога не си заслужава
Имали ли сте сериозна връзка,колко време? - Имала съм... Доста сериозна си беше. 1 година...
Промени ли ви тази връзка? - Много.
Разочаровани ли сте от любовта и обратното ? - Не мисля. Млада съм, за да се разочаровам от каквото и да било
И последен въпрос .. има ли вечна любов ? - Аз съм оптимист. Има, но трябва доста да я търсиш :P