- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм
Правихме го с приятеля ми снощи и той ми свърши в дупето без да ме предупреди. Никога преди не съм го правила там, дори вчера ми беше за първи път, просто се престраших и позволих на гаджето ми, защото исках да го зарадвам по някъв начин, нищо повече. Много съм притеснена дали не съм забременяла![]()
![]()
Не, не си. Може да забременееш, само ако ти свърши в путkата, носа или ушитеГледай да не го прави, особено в последните 2, тогава шансът е по-голем. Дано съм помогнал.
BOY от СофиЯ
ОБИЧАМ xCut0utMyTearsx !!! <333
БРЕМЕННА СИПусни сега тема "Аборт ли да правя?"
Има обща тема..
Ама за да ти спестя времето.. Ако спермата му се е стякла към влагалището има възможност да се забременее. Ходи и си вземи един тест 3лв. е..![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Има само един начин да разбереш! Учебник по Биология за 8 клас. Прочети го внимателно целия.
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Мерси, олекна ми много.Първоначално написано от molecc
То и аз така си мислех първоначално, просто исках да попитам, че умрях от притеснение
![]()
Защо ти е олекнало? Прочети ми първия пост и за по сигурно дай 3лв. да си сигурна.. Не съм бъзикам с тебПървоначално написано от princesska1
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ужасни сте!
Може момчето да е решил да не се мие и да е почнал и отпред да я ч*** след това...и за това да е притеснена!
![]()
Ъъъ. Надали "спермата му се е стякла към влагалището",така че няма вероятност да си бременна. Всъщност: то,че има - има,но е 1 на 1 000 000%.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^ Всъщност може и да се е стекла. Подробностите и детайлите са много важни, но тя надали има такива и надали са й направили впечатление. Ако не сподели повече информация, няма как и аз да й дам.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
от дупето не може да се забременее запомнете го веднъж завинаги!![]()
ами за да не задаваш повече такива въпроси ползвай презерватив
Нали й е за първи път, как ще се стече...тва само на много отворениии им излиза...пфууу...Първоначално написано от sladkish_14
Е*ете се се отзад мили дами , няма как да забременеете!
И аз имам въпрос днеска АКАХ и акото ми цопна и след тва пак скочи и се върна в дупето та въпросът ми е може ли да съм бременен и какво ще е детето само да не е със синдрома нда даун![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sokol02
да, омаза ли се?! хехеххене можах да се сдържа...
С каква скорост влезе ?Първоначално написано от sokol02
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Първоначално написано от princesska1
-------------------
По-темата:
Вие презервативи не ползвате ли? Знаеш ли какви болести може да хване това момче като си го е навирал там без капутИначе ако се съмняваш, след 14 дена си купи тест за бременност, в случай че нещо се е стекло към влагалището. Иначе от г*за няма начин да се забременее.
Женско съм! Пикая клекнала...
Забременява се ама не от всички, зависи от какъв материал е направена свирката!А ако е китайска вероятността е много малка!Първоначално написано от miminko
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Можеш да забременееш и ако ти свърши върху тялото и то после попие в кожата и ... абе разбираш ме![]()
Хора, абе защо правите секс, като обща сексуална култура нямате о.О
Не се знае може и аутист да излезеПървоначално написано от sokol02
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3
Ми излезе с 90км/ч (снима го камера лимитът е 50) Ивлезе с 70 за6тоПървоначално написано от peace95
Не аз ги акам увити в презерватив и ме е страх да не се е скъсалПървоначално написано от SheDevil
Ако се скъса кво правишПървоначално написано от sokol02
![]()
![]()
![]()
![]()
"Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3