.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Бременна ли съм

Правихме го с приятеля ми снощи и той ми свърши в дупето без да ме предупреди. Никога преди не съм го правила там, дори вчера ми беше за първи път, просто се престраших и позволих на гаджето ми, защото исках да го зарадвам по някъв начин, нищо повече. Много съм притеснена дали не съм забременяла

Не, не си. Може да забременееш, само ако ти свърши в путkата, носа или ушите Гледай да не го прави, особено в последните 2, тогава шансът е по-голем. Дано съм помогнал.
    BOY от СофиЯ

ОБИЧАМ xCut0utMyTearsx !!! <333

БРЕМЕННА СИ Пусни сега тема "Аборт ли да правя?"
    Има обща тема..
    Ама за да ти спестя времето.. Ако спермата му се е стякла към влагалището има възможност да се забременее. Ходи и си вземи един тест 3лв. е..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Има само един начин да разбереш! Учебник по Биология за 8 клас. Прочети го внимателно целия.
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Цитирай Първоначално написано от molecc
    Не, не си. Може да забременееш, само ако ти свърши в путkата, носа или ушите Гледай да не го прави, особено в последните 2, тогава шансът е по-голем. Дано съм помогнал.
    Мерси, олекна ми много. То и аз така си мислех първоначално, просто исках да попитам, че умрях от притеснение

Цитирай Първоначално написано от princesska1
    Цитирай Първоначално написано от molecc
    Мерси, олекна ми много. То и аз така си мислех първоначално, просто исках да попитам, че умрях от притеснение
    Защо ти е олекнало? Прочети ми първия пост и за по сигурно дай 3лв. да си сигурна.. Не съм бъзикам с теб

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Ужасни сте!
    Може момчето да е решил да не се мие и да е почнал и отпред да я ч*** след това...и за това да е притеснена!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ъъъ. Надали "спермата му се е стякла към влагалището",така че няма вероятност да си бременна. Всъщност: то,че има - има,но е 1 на 1 000 000%.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

^ Всъщност може и да се е стекла. Подробностите и детайлите са много важни, но тя надали има такива и надали са й направили впечатление. Ако не сподели повече информация, няма как и аз да й дам.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

от дупето не може да се забременее запомнете го веднъж завинаги!

ами за да не задаваш повече такива въпроси ползвай презерватив

нито през устата нито през задника може да се забременее

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    ^ Всъщност може и да се е стекла.
    Нали й е за първи път, как ще се стече...тва само на много отворениии им излиза...пфууу...

Е*ете се се отзад мили дами , няма как да забременеете!

Супер фен Аватара на Me4encety
    Бяха ми казвали на бъзик,че момиченцата се правят отпред,а момченцата отзад. Честито момченце !!

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

И аз имам въпрос днеска АКАХ и акото ми цопна и след тва пак скочи и се върна в дупето та въпросът ми е може ли да съм бременен и какво ще е детето само да не е със синдрома нда даун

Цитирай Първоначално написано от sokol02
    И аз имам въпрос днеска АКАХ и акото ми цопна и след тва пак скочи и се върна в дупето та въпросът ми е може ли да съм бременен и какво ще е детето само да не е със синдрома нда даун

да, омаза ли се?! хехеххе не можах да се сдържа...

Повече от фен Аватара на peace95
    С каква скорост влезе ?
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Голям фен Аватара на naksdy

Re: Бременна ли съм

Цитирай Първоначално написано от princesska1
    Правихме го с приятеля ми снощи и той ми свърши в дупето без да ме предупреди. Никога преди не съм го правила там, дори вчера ми беше за първи път, просто се престраших и позволих на гаджето ми, защото исках да го зарадвам по някъв начин, нищо повече. Много съм притеснена дали не съм забременяла

-------------------
    По-темата:
    Вие презервативи не ползвате ли? Знаеш ли какви болести може да хване това момче като си го е навирал там без капут Иначе ако се съмняваш, след 14 дена си купи тест за бременност, в случай че нещо се е стекло към влагалището. Иначе от г*за няма начин да се забременее.
    Женско съм! Пикая клекнала...

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    А от свирки забременява ли се?
    Забременява се ама не от всички, зависи от какъв материал е направена свирката!А ако е китайска вероятността е много малка!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Можеш да забременееш и ако ти свърши върху тялото и то после попие в кожата и ... абе разбираш ме

Хора, абе защо правите секс, като обща сексуална култура нямате о.О

Град
    София
    Не се знае може и аутист да излезе
    "Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3

Цитирай Първоначално написано от bub0linna
    Не се знае може и аутист да излезе
    Лошоп

Цитирай Първоначално написано от peace95
    С каква скорост влезе ?
    Ми излезе с 90км/ч (снима го камера лимитът е 50) Ивлезе с 70 за6то

Цитирай Първоначално написано от SheDevil

Не аз ги акам увити в презерватив и ме е страх да не се е скъсал

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SheDevil

Не аз ги акам увити в презерватив и ме е страх да не се е скъсал
    Ако се скъса кво правиш
    "Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си