.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Ами да мисля че ми се е случвало, но пък и аз съм си влюбчива.Но може би е повече привличане поне докато не започнем да общуваме и тн.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    О, да, любов от пръв поглед. Случи ми се, когато бях на 17. Супер е, но честно казано всичко зависи от това какъв наистина е човека, какво ще се случи след това и дали ще се опознаем наистина. Иначе просто ти изтръпва и после забравяш.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Да, случвало ми се е, но както казаха, то по-скоро е тръпка. Сега изпитвам нещо подобно, но момичето не е точно "непозната" . Познавам я лично, знам къде учи, на колко години е, някой подробности, но като цяло не сме в една компания, на годината я виждам максимум 2-3 пъти и то на късмет, но последната седмица мисля само за нея и това ме убива!

можи.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Нда, случвало ми се е! Дори в момента о.О

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Хората винаги се влюбват в хора, които не познават добре. Влюбването минава като се опознаят.
    ТОЧНО!!!

и да случвало ми се е
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Мега фен Аватара на Colouring
    Не,не ми се е случвало.Не мога да приема,че ще се влюбя в някой,който не познавам.Случвало ми се е да харесам някой или просто да ми е симпатичен.Любов от пръв поглед ми звучи доста.. кхъм,нереално.Но дано да не е така.Някой ден може да ми се случи,знае ли човек.

случвало ми се е .. Винаги съм се чудила над въпроса "Съществува ли любов от пръв поглед" .. и стигнах до извода, че можеш да се влюбиш в някого без дори да знаеш името му. Само един поглед е достатъчен да хлътнеш по някой, да се усмихваш като се сетиш за него, да имаш желание да го виждаш и т.н. .. но за обичта се изисква повече време .. Както казва един приятел "Любовта идва с докосването на телата, обичта с докосването на душите!"

Град
    Somewhere between Heaven and Hell
    И да познаваш човека може само да си мислиш, че е така. Но това е отделна тема, а колкото до въпроса, възможно е. Но в повечето случаи, когато не познаваме човека или не напълно, си създаваме някакъв идеализиран образ на това, което искаме да е. Залъгваме се, че той притежава съответните качества, които му приписваме, които на самите нас ни изнасят, но дали наистина е така. Вероятността е малка.
    Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.

Повече от фен Аватара на Nich
    в представата за него може, но не и в самия него тъй като всъщност не го познаваш, ама как съм хлътвала като по-малка

Град
    София
    Била съм в такава ситуация и в момента също съм в такава. Лошото е, че си изграждаш някаква представа за този човек, а тя съвсем скоро може да рухне. Все пак не е влюбване, просто някакво привличане.

О, да, доста често ми се е случвало, ама на нашата възраст си е нормално. Просто действаме по-първосигнално. =)

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Случвало ми се е, на някои може да им се стори странно и тъпо, но чувството е изключително приятно да чакаш момента, в който ще се засечете някъде и ще размените погледи.

И да, нормално е да се влюбиш, особено ако обектът на желанията ти те привлича силно физически и чувстваш химия.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си