- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли човек да бъде влюбен в някой който не познава добре
Здравейте,) моят въпрос е свързан с това..случвало ли ви се е да се влюбите в някой който виждате често..знаете някои неща за него като на пример(къде е учил..какво работи,на колко е..и т.н) но не сте се запознавали лично..и единственото нещо което ви ,,свързва'' да са единствено взаимните погледи...?
![]()
![]()
![]()
Случвало ми се е преди, но това не е любов, а просто физическо привличане.
Запознай се с момчето, което харесваш, но не възлагай големи надежди. Може да си си изградила едно мнение за него, а като го опознаеш да видиш, че той е свъсем различен човек.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Чак влюбване - не, за да усетя по - силни чувства към някой трябва да го опозная първо!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да,случвало ми се е да ме привлече такъв човек,но не и влюбване.![]()
Хората винаги се влюбват в хора, които не познават добре. Влюбването минава като се опознаят.![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Случвало ми се е ,но това не е любов,а някаква тръпка / привличане. А защо не се запознаеш с него ? Опознай го,виж как ще се развият нещата и след това сама решавай какво да правиш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз съм влюбен в няколко непознати едновременно.
Кажи им, че си влюбен в мен.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
да
казах го.
![]()
По темата: Влюбване - не. Силно сексуално привличане - оооо, дааа.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Може, ама като го опознаеш, ще го разлюбиш. В повечето случаи е така.
Чак влюбване не бих казала,но силно привличане и интерес и желание да го опозная по-добре да.
Ето цялата истина.Първоначално написано от ShtrudeL
Да, случвало ми се е няколко пъти.
В един от тези случаи имах нещастието да опозная човека и бързо, бързо го разлюбих.
И спря да се върти за миг земята..
Да си влюбен,в когото почти не познаваш-не,но привличане-може да има.
Според мен по-скоро сме склонни да идеализираме хората, докато не ги опознаем, но дотогава желаем още и още по-силно дадения човек![]()
мерси много за съветите..само,че при мен най-лошото е че имам чувства към него вече 2 години..и продължавам да се изчервявам и да треперя винаги когато го видя..може би сте прави,че ако го опозная по-добре..ще се разочаровам от съваршенния образа който съм си изградила за него..но..нз как мога да имам някакви чувства и то силни(такива бяха в началото) и да продължавам да ги имам..а аз дори не го познавам..
:S
!!Първоначално написано от Goddess
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Прозрение в стил Оскар Уайлд.Първоначално написано от ShtrudeL
Влюбване - не, привличане - да. И рядко се е случвало "да го разлюбя", след като го опозная. Погледът ми привличат хора, които си заслужават опознаването.
При мен историята продължи малко над година.Първоначално написано от elle9524
Накрая, когато чувствата почти изчезнаха се запознах с него. 2-3 разговора ми стигаха за да започна да се чудя себе си ли да гръмна или него.
А ти защо не се запознаеш с този човек? Какво пречи?
И спря да се върти за миг земята..
да![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Е то влюбването е точно физическо привличане, примесено с желание да опознаеш обекта на интереса ти => точно в малко познат можеш да се влюбиш. Ако привличането е взаимно, той те допуска в своя свят. Тогава влюбването малко по малко започва да изчезва и се замества от друго. Какво ще е това "друго" зависи от много фактори - например дали след като престанеш да идеализираш човека и видиш и негативите му, ще поискаш да останеш с него.
охх ..и аз нз какво ми пречи..може би ме е срам...Когато ме попитат защо не се запозная с него..все казвам..,че нямаме общи приятели..знам ,че това не е оправдание защото има мн др начини..skype..и т.н..но просто не мога..нз защо..![]()
Първоначално написано от sasha_90
Усмихвайте се ! : )))
~