- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Имам нов приятел! + обещани снимки
Днес ми купиха крос ридж. 2 диска шимано, 21 скорости шимано. На 7 небе съм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Не искам да те разочаровам, но за тези пари можеше да си вземеш далеч по-добро.
тва си е направо СПАМ![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Що?Първоначално написано от firstdiesel
за снимките - кат спре дъжда ше ходя пак да карам и ше има и пиктс. Сиви4ък такъв....![]()
Широка и глубока!
Каска и екипировка сега, че някои слизания от колелото болят.
Споко, 4упил съм ръка само 1 щото кормилото се пре**апък и съм падал по-малко от 5 пъти за тооолкова години карам си без нищо
![]()
Широка и глубока!
Обещаните снимки :
![]()
Широка и глубока!
чай да поспамя и аз
зех един Kadett D 1984 ... то се оказа голяма работа
GTE версия с 18Е мотор - 115 коня 151NM
Преди
След 3 месеца (датата не е вярна)
много луда работа, издуха на стареца Е-класата дет е 143коня.![]()
УМРЯХ ОТ КЕФ![]()
![]()
чака го малък ремонт двигателя, но и сега си върви доволно... сега ми кажете кое си заслужава паритеКолата я зех от вторичните за 300лв
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
недей усира на човека темата..
до автора: с тея спици ще имаш проблеми..
Първоначално написано от NeSumSuglasen
И аз се наслушах за проблеми с аеро каплите (24 спици), но май приказките не са верни. Вярно е, че повече карам по пътя, но уикендите съм на пресечен терен. Държат се здраво засега.
![]()
firstdiesel, с т'ва возило... marry me!
не е тва целта ....Първоначално написано от Naik1
просто 400 лева за колело дава ли се ?
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Първоначално написано от babity
сигурно
![]()
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
хохо дава се, 100% гаранция, че моето колело (на 2 седмици, 320лв) ще ми направи по-голям кеф, докато го карам, отколкото кадета ти, дето аз като съм се родил, вече е имал 1 основен ремонт![]()
Не бе, сериозна съм. Знаеш ли откога и аз мечтая някога да имам парите и уменията да "съживя" автомобил...Първоначално написано от firstdiesel
охооо и ти си от моя отбор, аз освен че съм спортист, имам и хоби да се моткам при бояджията тука .... влече ме да се занимавам с тенекии като циганчеПървоначално написано от babity
Naik ... брато кво да ти кажа, то не е толкова до карането, а самата занимавка да ги опраяш колите ама за 30 годишна кола мноо върви, аз изобщо не очаквах, че ще е такъв изтребител (само като почне да недосвива ми се изправя косата ама).........
като малък пък бях отворил "сервиз" за велосипеди в махалата![]()
по цял ден в грес и масло бях
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
кво ми се хвалите с тия велосипеди ... не е ли нещо да мирише на бензин и да се чува въздушната струя излизаща от блоу-оф клапана недей ми го хвалиПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
еми ние щото искаме да опазим околната среда.. трябва да компенсираме, не вярвам опелчето ти да кади много![]()
Ба за тия пари щях да си взема някаква шосейка :/
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
400 лева за колело са АДСКИ малко! Хубаво колело, което ще се кара грубо под 900 лева няма. Недейте се хвали с тия кадети, мотори или не знам кво си, НИКОГА не бих си заменил колелото за такова!
Да не говорим ако ще се кара downhill, минимум 3000 лева, но друг е въпроса, че лесно се избиват парите със състезания.![]()
Зависи какво се кара. Най-евтиното добро колело (начален клас) е Ferrini R3. Аз съм с такова и се държи супер стабилно. Спирачките са добри, нищо, че са V-brake и т.н. Та по теамта за Кроса. Разгледах компонентите. Прилича на GRX9. Добре е като за леки XC пътечкиПървоначално написано от Requisition
Просто под 1000лв. колелата са съвсем в начален клас.Към 2000-3000 можеш да се изръсиш за агресивен XC, и от 3000 нагоре вече AM,DH,FR и т.н.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."