- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Отговор на въпросите ми
Пича има добра генетика и много постоянство. Сайта е полезен единствено за начинаещи, които си нямат представа от хранене и тренировки..
kato e raztvarqne da ne e durpane ? ne se durpa pri tova dvijenie a se byta, kato raztvarqne na dumbeli vstrani te se izbytvat nagore pri raztvarqneto na pek deka e su6toto dvijenie samo 4e horizontalno
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
awerw, ти пък недей да говориш глупости, рамото не е само бутащ мускул.
Задно рамо - дърпащ.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чакай ся ... Рамото не бил бутащ мускул...При раменните преси к'во правиш,дърпаш ли я щангата или я буташ,при арнолд пресите,изтласкване на дъмбели пред тяло..
Не е само бутащ, а не че не е бутащ.Първоначално написано от HolyShit
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
@awerw Zip ти го каза много точно.Притеснява ме факта,че хора,които си мислят,че разбират дават съвети на начинаещи.Земи се стегни и престани да се правиш на голям капацитет.Нямаш грам стаж на лостове и се дуеш да покажеш колко си навътре.Като направиш 1 силово ше ми говориш.Най-вероятно и в залата си толква навътре щом не знаеш кои мускули натоварва пек бек-а.Представям си как ти минава една тренировка за рамо....
Първоначално написано от HolyShit
Първоначално написано от ZipFail
togava se pritesnqvai za tvoq priqtelПървоначално написано от musicinmyveins
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Някой там беше писал дали някой го познава лично - ДА аз го познавам дори тренираме заедно и какво? Снимките са негови а и се вижда но вие явно сте зле.
Относно корнфлейкса с мед и мляко преди тренировка какво му има? Има бързи въглехидрати ще дойдат идялно преди тренировката..
А към тебе "muscle" ли си къв си,100% съм сигурен че си някакво малко лайно на под 15 години което тренира от 2 месеца и си мисли че знае всичко. Бил си малко по малко кг от него та и по НЕ релефен? Каде си трагнал да даваш жалкото си мнение в такъв случай? Като си толко отворен качи си няколко снимки тук и да видим?
А това че имаш по голямо и оформено рамо или прасец от него е пълна глупост.Ако искаш си качи снимки тук аз ще го накарам да се снима и ще сложа снимките тук ?
Айде ако обичате дебелите хейтърчета влизайте в WOW и не коментирайте!
![]()
Ооодааа... разкри ме, дебел съм, на 15 години, спортувам от 2 месеца и не съм прочел и 1 страничка за правилно трениране и хранене
![]()
Аз нямам нуждата да се доказвам пред някого, че да качвам снимки.. не гоня визия и не е най-важното за мен... качвали са се лостаджиймета с мен в лодката и както са по-силни и издържливи, са издъхвали на първия километър..
П.п. Само за сведение 4г. съм тренирал плуване, 2г баскетлол, 5 години фитнес (като всяка година прекъсвам за около 3-4 месеца) и вече втора година академично гребане и дърпане на въже..![]()
Сори, обаче 1 час преди тренировка като изяде бързите въглехидрати ще му се качи кръвната захар, та после ще падне на още по-ниско ниво и разбирай каква тренировка ще стане. На мен ми се е случвало и такова причерняване не е имало. Бързите въглехидрати - след тренировката, бавните и комплексните - преди...Първоначално написано от CwalkIn
Далеч е от истината за тренировка,щом въобще яде 1 час преди тренировка,че пък яде и бързи въглехидрати...
Е бате де да го знаеш човек...Аз съм ходил в 6 сутринта на тренировка и ядох в 4,30 макарони колкот да не умра на 2 часовото плуване.Недейте да го храните момчето има някой точни попълнения в сайта,които могат да се използват от напълноначинаещите.