- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Защо спортувате?
Гледам, че много зачестиха темите, а и едва ли не форумът се превърна във форум конкретно за бодибилдинг, та логично възникна в мен въпроса. Защо спортувате? Защото това ви доставя удоволствие, тонизира ви, прави ви здрави или защото напомпани ще бъдете по "вървежни"?
цял ден си пълен с енергия
ставаме по здрави и по красиви
запълвамеси времето с нещо смислено, а не да пиеме до припадък в някоя маза
Спорта е един приятен начин на живот![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
За сила , тяло и тнт , но най-вече за удоволстове.
Това е нещо като хоби.
+1Първоначално написано от klimatronik
A да те питам имаш ли проблеми със слабините и оплождащия орган?Първоначално написано от mediumpimpin
pulni gi kat agneta![]()
ima6e takava tema
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
за да може да спорим с лостдажиите![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Щот съм чувал, че при взимане на химия - питона омекваПървоначално написано от mediumpimpin
![]()
пропилях си 2 години с тоя 'бодибилдинг', защо - не знам.. една голяма глупост си е, явно с времето осъзнах, че няма смисъл да се правя на голяма работа и да подражавам на насраните псевдо мутри, за това смених спорта и се чувствам много по-добре пък тея, дето ги познавам от фитнеса ме гледат очудено...
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Ех,зависи какви очаквания си имал и дали не са били прекалено големи.Първоначално написано от Naik1
Чудеса на тоя свят не стават.Все пак генът накрая си казва думата. Аз специално ходя в залата за маса и сила. Не съм постигнал максимума,който желаех.Но все пак имам значително подобрение на физиката си.Щом и някои приятели го забелязаха. След някое време в залата,се стига максимума,тавана на възможностите и физическите качества.Нататък става все по-трудно те да бъдат подобрени.И ако човек няма съвсем болни амбиции и се примирява с максимата "каквото дойде",накрая все пак има някакви резултати.Нямам нищо против другите спортове.Който иска,нека опита.Но фитнесът е лесно достъпен,достатъчно натоварващ.И предварително е планирано всичко което ще се прави в залата.Резултатите подлежат на измерване,контрол и проследяване във времето.
Просто исках тяло, което да ми харесва. Получих го (уточнение: имам корем, и от гърдите ми има кво да се иска още, но то ще стане самичко) и накрая кво? Нищо не мога да правя с него... имах ръка 41см, на село като ми се наложи да вдигна 15 чувала грозде и 41-те см загиваха. Сега ми е 38 (да не е и по-малко) ама ми върши къде къде по-добра работа..
Кво като ми беше по-голям гърбът, като се наложеше да бъркам 2 колички бетон и бях до там.. ей такива глупости.. тяло наистина създаваш, ама то става само за снимки.. визията не ми е на първо място.. май и на 2ро не е
същевременно ако бях тренирал 2 години лека атлетика щях да имам и по-добро тяло и много по-'функционална' мускулатура. Нищо, човек се учи докато е жив, все пак не съжалявам кой знае колко, ако не друго, поне в моя град, от моя набор са не повече от 2-3 дето ще ме бият на лег и клек![]()
Тренирам поради няколко причини.Може би като започнах бях много нахъсан да не съм като останалите набори.(демек хилка или чувал)...Тренирам главно,защото ми харесва.Доставя ми удоволствие.Освен това ми харесва идеята,че мога да си използвам тялото пълноценно.
Здрав дух в здраво тяло.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Едно момиче прави чудеса с мъжкият мозък брат !!!Как така никой не се намери да си тренира ей така за здраве и енергия преди 6-7 години... ?Това го нямам за спорт аз .. фитнес и бодибилдинг.! Скачаш в басейна и правиш дължини докато ти окапят белите дробове или ставаш в 5 и посрещаш изгрева тичайки и слушайки музика... Това му викам спорт за лятото
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Тренирал съм доста видове спортове като в момента наблягам на бодибилдинга,но наистина няма друго такова чувство като след тичането,особено сутрин.
Спорта, който ме запали като ученик и студент беше тенис на корт. По цели дни съм изкарвал на кортовете. Тези на ТУ София бяха със свободен достъп, ако няма занятия на тях. Сега пък не слизам от велосипеда (50-60км на ден). Въобще не съм се интересувал това дали ще ми докара сила и маса, и дали ще ме направи да приличам на Рамбо. Просто ми е приятно усещането, което тези спортове ми дават.
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:ee47486a[/vbox7]Първоначално написано от Chacho
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
За себе си. Това е моето хоби.
1- Много добро хоби и чудесно запълва свободното време
2-много добър начин да израсходваш излишната енергия
3-много нови приятели
4-още физическа сила и издържливост не са излишни.. да не говорим за техниката от бокса и борбата
5-харесва ми как изглеждам
Просто вече всеки 3-ти на тая възраст 15-18 ходи на фитнес и т.н (бодибилдинг с 1 дума) А защо фитнес залите имат пъти повече посетители от колкото преди 6-7 години.. По малко младежи ли е имало тогава... или сега сме много богати и пълни със свободно време та еи така просто ....Всичко си има цел и целта на повечето не е просто за удоволствие а да се харесат на каките да избиват комплекси или да се направят на много силни... Не ги обвинявам нито им държа сметка техен си избор но просто отбелязвам каква е истината... Едва 15-20 % от трениращите го правят за спорта и просто за сила издържливост...Останалите го правят за описаните по горе неща
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Е баш 15 -20% не е така.Първоначално написано от FantaMen
Започнах да спортувам, за да сваля килограми, ама ми стана като наркотик, ако не направя поне 1 тренировка на ден, независимо каква е тя, все едно деня ми е минал напразно, обичам футбола, редовно се събираме да ритаме, особено удовослтвие ми доставя бягането, плуването, преди ходех на фитнес, ама сега нямам финансовата възможност и затова ходя на лостове. Спорта ми даде много, да чукна на дърво, откакто спортувам 1 настинка не съм хванал дори, точно годината преди да започна да спортувам, боледувах доста.
За хубаво тяло, да съм здрав, защото обичам спорта (фитнеса,бокс,плуването) запълва времето, и е ЯКОО ;д
за мацките мноо ясно....
кат ме видят да им текат лигите и да казват "еее баси якия пич, сигурно прави стриитфитнес!!"![]()
![]()
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
хуххссхсхсухсуаххухаухаух апфиуехйг'рнкйти7ъ50ъ45у9йие уа4т895 дизелчо, само че е модерно да се казва 'стреетфитнес'![]()