.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    за мацките мноо ясно....
    кат ме видят да им текат лигите и да казват "еее баси якия пич, сигурно прави стриитфитнес!!"

Спортувам за да избивам емоция.
    Всеки път когато съм щастлив - тичам.
    Когато съм ядосан - тичам.
    Когато съм уплашен - тичам.
    Когато съм тъжен - сдухвам се, ама това е нормално.
    Всичко останало избивам с тичане, или друг спорт.

За мен самото движение е емоция. Умората също. Приятно ми е да се уморявам.

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    за мацките мноо ясно....
    кат ме видят да им текат лигите и да казват "еее баси якия пич, сигурно прави стриитфитнес!!"
    Нали се сещаш,че мацките не ги боли грам дали се потиш кат прасе в залата или се дигаш на лоста демек-> правиш слънце и сички ше ти бършат обувките,а дори и да праиш клек , тяга и etc. с 300 кила никой не го боли....Ама на лост бицка 40 не можеш да докараш за времето което в зала демек мацките пак са недоволни->Ако тренираш за мацките няма начин да са доволни за тва най-ефективното е вадиш меча 30 санта и всичко припада !!!

Голям фен Аватара на Naik1
    Е да, ти тряя да си най-комплексирания и некадърен шапшал, че да 'тренираш за мацките'... все пак постиженията ти в дадения спорт или големият гръб не чукат мацките, ами kура ти => тренирай ей тоя спорт http://www.youtube.com/watch?v=fD4XnH0XDCo
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Сигурен съм,че си напълно наясно колко тренират за "мацките"и колко за себе си.SAD BUT TRUE! Пред кухата кифла нема яки спортисти има яки пиандета пушачи и селянчета

Град
    София
    Спортувам,защото обичам да виждам как изцеждам всеки път силите си до краен предел и си тръгвам от залата гладен,жаден,потен,но с усмивка,че съм имал волята да го направя!Пък мацките,релефа,силата и другите +ове идват в последствие.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    musicinmyveins, ти май не загря че се ебавам
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    firstdiesel що така бе. Мацките не ти ли се кефят.

Пс Умните момичета си харесват спортисти

те харесват хасъл спортисти, а не манекени (=бодибилдъри)..
    btw тва да тренираш за мацките е като да се обезкосмяваш за мацките, ти не искаш, ама да не се изложиш... иначе и представа си нямаш що го прайш.. ся и аз имам периоди, когато тренирам за тяло, ама щото на мене ми харесва, през kура ми е дали ще ме хареса някой заради нацепените ръце..
    Дори и аз съм съгласен.

Ти си най-големия лостаджия и от там ред мацки около тебе
    klimatronik
    МнениеПуснато на: Пон Авг 15, 2011 11:54 pm Заглавие:
    firstdiesel що така бе. Мацките не ти ли се кефят. Very Happy

Пс Умните момичета си харесват спортисти Wink
    А нали знаеш,че спортиста и бодибилдъра( както и лостаджията) в техните очи не са едно и също.
    Naik1
    МнениеПуснато на: Вто Авг 16, 2011 1:44 am Заглавие:
    btw тва да тренираш за мацките е като да се обезкосмяваш за мацките, ти не искаш, ама да не се изложиш... иначе и представа си нямаш що го прайш.. ся и аз имам периоди, когато тренирам за тяло, ама щото на мене ми харесва, през kура ми е дали ще ме хареса някой заради нацепените ръце..
    Абе не е като да не правиш нищо за тях.То по тая логика и кат клошар да ходиш трябва всички да ти се кефат.Има си някви граници се пак.Аз примерно кат излизам на дискотека или нещо такова се обличам кат най-големия гъзар парфюми ала бала се праа на тежък Ама не съм имал и една тренировка,която да ми е насочена към това да ми се кефат мацките.В крайна сметка както съм казвал мене програмата ми е за сила и не гоня хипертрофията демек ако ще и "хърби" да съм кат бутам 120 от лег грам не ме боли Но то едното следва от другото.Колкото и да не искам ако бутам 120 кила няма начин да съм "хърби"

Обличам се, тренирам и тн, защото на мен ми доставя удоволствие да съм такъв.. боли ме фара дали 1 курва ще ме хареса, щото съм си облякъл блузката по мене, само с външен вид момичета не се свалят, ама има някои дето и без кой знае какъв вид минават половината град
    Дори и аз съм съгласен.

Не ме разбра То едва ли има някой който да се облича за другите (абе има си ) Става въпрос,че вече 99% от лапетата 13-14-15 решиха да се правя на тегави и да ходят в зала да разказват на аверите си колко бутат от лег.Аз не мисля,че на тая крехка възраст можеш да докараш големи резултати поради ред причини.От тия 99% 90 си бръснат всеко место по тялото да мязат на педалчета хептен.Пак от тия 99% 80 носят розови ризи и се държат като педалчета.Демек на тая възраст момците са гига прости и още от малки стават нежни душици заради некви пачи дет не знаят какво искат.А много много ми е смешно кат ида някъде на някво събиране и некви охлюви ми се правят на мъже кат гледат тъпо в една точка с некав злобен поглед,а са на един тупаник.Както и да е страшно много се отклонихме от темата,а истината е,че вече наистина малко ходят да тренират за удоволствие и здраве.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Ти си най-големия лостаджия и от там ред мацки около тебе
    klimatronik
    МнениеПуснато на: Пон Авг 15, 2011 11:54 pm Заглавие:
    firstdiesel що така бе. Мацките не ти ли се кефят. Very Happy

Пс Умните момичета си харесват спортисти Wink
    А нали знаеш,че спортиста и бодибилдъра( както и лостаджията) в техните очи не са едно и също.
    Naik1
    МнениеПуснато на: Вто Авг 16, 2011 1:44 am Заглавие:
    Абе не е като да не правиш нищо за тях.То по тая логика и кат клошар да ходиш трябва всички да ти се кефат.Има си някви граници се пак.Аз примерно кат излизам на дискотека или нещо такова се обличам кат най-големия гъзар парфюми ала бала се праа на тежък Ама не съм имал и една тренировка,която да ми е насочена към това да ми се кефат мацките.В крайна сметка както съм казвал мене програмата ми е за сила и не гоня хипертрофията демек ако ще и "хърби" да съм кат бутам 120 от лег грам не ме боли Но то едното следва от другото.Колкото и да не искам ако бутам 120 кила няма начин да съм "хърби"
    мхм . За тях спорта е футбол само и сутрешното бягане...
    Всички момичета от класа ми си мислят,че фитнеса е глупава работа и не е нищо

Фен
    Град
    София
    Тренирам щото ми е кеф и ми доставя удоволствие да ходя на фитнес.Не е заради мацките.Те така или иначе си ме харесват!

Banned Фен
    То ние хубаво тренираме, ама по-занемарени индивиди от момичетата не съществуват! Толкова малко се поддържат...

Цитирай Първоначално написано от BloodRunsCold
    То ние хубаво тренираме, ама по-занемарени индивиди от момичетата не съществуват! Толкова малко се поддържат...
    Куцо,кьораво,сакато щом е дупка значи злато!!!Умен човек ми го каза демек кат мислиш с хуя не се заглеждаш много.А и за едно момиче диета=глад до дупка (ако не се стигне до анорексия болници и лекари е добре) да не говорим,че те много от тях са си го наследили дали ше са слаби или по-така . Под занемарени приех тяло,защото доста кифли виждам в рамките на последните 3-4 месеца тъй,че едва ли имаш предвит,че не им пука кви са им муцуните,щом играе фондютена като за боядисване на фасади

Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Не ме разбра То едва ли има някой който да се облича за другите (абе има си ) Става въпрос,че вече 99% от лапетата 13-14-15 решиха да се правя на тегави и да ходят в зала да разказват на аверите си колко бутат от лег.Аз не мисля,че на тая крехка възраст можеш да докараш големи резултати поради ред причини.От тия 99% 90 си бръснат всеко место по тялото да мязат на педалчета хептен.Пак от тия 99% 80 носят розови ризи и се държат като педалчета.Демек на тая възраст момците са гига прости и още от малки стават нежни душици заради некви пачи дет не знаят какво искат.А много много ми е смешно кат ида някъде на някво събиране и некви охлюви ми се правят на мъже кат гледат тъпо в една точка с некав злобен поглед,а са на един тупаник.Както и да е страшно много се отклонихме от темата,а истината е,че вече наистина малко ходят да тренират за удоволствие и здраве.
    еми прави си.. ама кво да праят лапетата? Не виждаш ли, че смотаните и насрани лигльовци, дето се наричат мутри, са същите, ама по-назобани и по-дърти? И че те са на почит в България... Ако всички боготворяха писателите, щеше да е пълно с библиотеки и тн, ама не ....
    Дори и аз съм съгласен.

Защото обожавам спорта. Особено баскет, развиваш рефлекси и бързина.

Обаче що само момчета са писали в тази тема

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Разпускам така и за здраве
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на diksi
    не обичам да се застоявам на едно място, а тренираш ли нещо.. няма как да се случи

Спортувам, за да имам стегнато тяло, разбира се

Това е основното. Друга причина може да е :
    - за здраве
    или
    - за здрав дух

но то е почти същото

Мега фен Аватара на babity
    За да отслабна започнах. Но предусещам, че когато един ден си догоня целта, а това не е чак тоооолкова далече, може и да прерастне в жива мания. С други думи, влюбена съм в инструкторката и като порастна... кхъм, като се смаля достатъчно искам да приличам на нея.

Град
    София
    За да съм мускулест И 'щото ми е кеф
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!! <3

Мега фен Аватара на Ashenvale
    За да стана културист ..

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    чайте ся малко ....

аз съм единствения в тоя форум дет тренира САМО за сила, а вие ме изкарахте чалъмар .........
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си