- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Защо спортувате?
Спортувам за да избивам емоция.
Всеки път когато съм щастлив - тичам.
Когато съм ядосан - тичам.
Когато съм уплашен - тичам.
Когато съм тъжен - сдухвам се, ама това е нормално.
Всичко останало избивам с тичане, или друг спорт.
За мен самото движение е емоция. Умората също. Приятно ми е да се уморявам.
Нали се сещаш,че мацките не ги боли грам дали се потиш кат прасе в залата или се дигаш на лоста демек-> правиш слънце и сички ше ти бършат обувките,а дори и да праиш клек , тяга и etc. с 300 кила никой не го боли....Ама на лост бицка 40 не можеш да докараш за времето което в зала демек мацките пак са недоволни->Ако тренираш за мацките няма начин да са доволни за тва най-ефективното е вадиш меча 30 санта и всичко припада !!!Първоначално написано от firstdiesel
![]()
![]()
![]()
![]()
Е да, ти тряя да си най-комплексирания и некадърен шапшал, че да 'тренираш за мацките'... все пак постиженията ти в дадения спорт или големият гръб не чукат мацките, ами kура ти => тренирай ей тоя спорт http://www.youtube.com/watch?v=fD4XnH0XDCo![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Сигурен съм,че си напълно наясно колко тренират за "мацките"и колко за себе си.SAD BUT TRUE!Пред кухата кифла нема яки спортисти има яки пиандета пушачи и селянчета
![]()
![]()
![]()
Спортувам,защото обичам да виждам как изцеждам всеки път силите си до краен предел и си тръгвам от залата гладен,жаден,потен,но с усмивка,че съм имал волята да го направя!Пък мацките,релефа,силата и другите +ове идват в последствие.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
musicinmyveins, ти май не загря че се ебавам![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
firstdiesel що така бе. Мацките не ти ли се кефят.![]()
Пс Умните момичета си харесват спортисти![]()
те харесват хасъл спортисти, а не манекени (=бодибилдъри)..
btw тва да тренираш за мацките е като да се обезкосмяваш за мацките, ти не искаш, ама да не се изложиш... иначе и представа си нямаш що го прайш.. ся и аз имам периоди, когато тренирам за тяло, ама щото на мене ми харесва, през kура ми е дали ще ме хареса някой заради нацепените ръце..
Ти си най-големия лостаджия и от там ред мацки около тебеПървоначално написано от firstdiesel
![]()
![]()
А нали знаеш,че спортиста и бодибилдъра( както и лостаджията) в техните очи не са едно и също.klimatronik
МнениеПуснато на: Пон Авг 15, 2011 11:54 pm Заглавие:
firstdiesel що така бе. Мацките не ти ли се кефят. Very Happy
Пс Умните момичета си харесват спортисти WinkАбе не е като да не правиш нищо за тях.То по тая логика и кат клошар да ходиш трябва всички да ти се кефат.Има си някви граници се пак.Аз примерно кат излизам на дискотека или нещо такова се обличам кат най-големия гъзар парфюми ала бала се праа на тежъкNaik1
МнениеПуснато на: Вто Авг 16, 2011 1:44 am Заглавие:
те харесват хасъл спортисти, а не манекени (=бодибилдъри)..
btw тва да тренираш за мацките е като да се обезкосмяваш за мацките, ти не искаш, ама да не се изложиш... иначе и представа си нямаш що го прайш.. ся и аз имам периоди, когато тренирам за тяло, ама щото на мене ми харесва, през kура ми е дали ще ме хареса някой заради нацепените ръце..![]()
![]()
Ама не съм имал и една тренировка,която да ми е насочена към това да ми се кефат мацките.В крайна сметка както съм казвал мене програмата ми е за сила и не гоня хипертрофията демек ако ще и "хърби" да съм кат бутам 120 от лег грам не ме боли
Но то едното следва от другото.Колкото и да не искам ако бутам 120 кила няма начин да съм "хърби"
![]()
![]()
![]()
Обличам се, тренирам и тн, защото на мен ми доставя удоволствие да съм такъв.. боли ме фара дали 1 курва ще ме хареса, щото съм си облякъл блузката по мене, само с външен вид момичета не се свалят, ама има някои дето и без кой знае какъв вид минават половината град![]()
Не ме разбраТо едва ли има някой който да се облича за другите (абе има си
) Става въпрос,че вече 99% от лапетата 13-14-15 решиха да се правя на тегави и да ходят в зала да разказват на аверите си колко бутат от лег.Аз не мисля,че на тая крехка възраст можеш да докараш големи резултати поради ред причини.От тия 99% 90 си бръснат всеко место по тялото да мязат на педалчета хептен.Пак от тия 99% 80 носят розови ризи и се държат като педалчета.Демек на тая възраст момците са гига прости и още от малки стават нежни душици заради некви пачи дет не знаят какво искат.А много много ми е смешно кат ида някъде на някво събиране и некви охлюви ми се правят на мъже кат гледат тъпо в една точка с некав злобен поглед,а са на един тупаник.Както и да е страшно много се отклонихме от темата,а истината е,че вече наистина малко ходят да тренират за удоволствие и здраве.
![]()
мхм . За тях спорта е футбол само и сутрешното бягане...Първоначално написано от musicinmyveins
Всички момичета от класа ми си мислят,че фитнеса е глупава работа и не е нищо![]()
Тренирам щото ми е кеф и ми доставя удоволствие да ходя на фитнес.Не е заради мацките.Те така или иначе си ме харесват!![]()
![]()
То ние хубаво тренираме, ама по-занемарени индивиди от момичетата не съществуват! Толкова малко се поддържат...
Куцо,кьораво,сакато щом е дупка значи злато!!!Умен човек ми го каза демек кат мислиш с хуя не се заглеждаш много.А и за едно момиче диета=глад до дупка (ако не се стигне до анорексия болници и лекари е добре) да не говорим,че те много от тях са си го наследили дали ше са слаби или по-такаПървоначално написано от BloodRunsCold
. Под занемарени приех тяло,защото доста кифли виждам в рамките на последните 3-4 месеца тъй,че едва ли имаш предвит,че не им пука кви са им муцуните,щом играе фондютена като за боядисване на фасади
![]()
![]()
![]()
еми прави си.. ама кво да праят лапетата? Не виждаш ли, че смотаните и насрани лигльовци, дето се наричат мутри, са същите, ама по-назобани и по-дърти? И че те са на почит в България... Ако всички боготворяха писателите, щеше да е пълно с библиотеки и тн, ама не ....Първоначално написано от musicinmyveins
Защото обожавам спорта.Особено баскет, развиваш рефлекси и бързина.
Обаче що само момчета са писали в тази тема![]()
Разпускам така и за здраве![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
не обичам да се застоявам на едно място, а тренираш ли нещо.. няма как да се случи
Спортувам, за да имам стегнато тяло, разбира се
Това е основното. Друга причина може да е :
- за здраве
или
- за здрав дух
но то е почти същото![]()
За да отслабна започнах. Но предусещам, че когато един ден си догоня целта, а това не е чак тоооолкова далече, може и да прерастне в жива мания. С други думи, влюбена съм в инструкторката и като порастна... кхъм, като се смаля достатъчно искам да приличам на нея.
За да съм мускулестИ 'щото ми е кеф
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!<3
чайте ся малко ....
аз съм единствения в тоя форум дет тренира САМО за сила, а вие ме изкарахте чалъмар .........
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9