.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Мега фен Аватара на FuckedUp
    Шото е полезно и имаш по-привлекателен външен вид.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на Ashenvale
    ЗА ДА СТАНЕМ ХОРА !

Повече от фен Аватара на brusa
    защото трябваше да променя живота си !!!
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    чайте ся малко ....

аз съм единствения в тоя форум дет тренира САМО за сила, а вие ме изкарахте чалъмар .........
    айде де

с теб съм !

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Защото се чувствам по-уверена.. И изглеждам по-добре де

Мега фен Аватара на Chacho
    За кондиция. Искам да си чувствам тялото живо и способно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от TodorMarkov
    Тренирал съм доста видове спортове като в момента наблягам на бодибилдинга,но наистина няма друго такова чувство като след тичането,особено сутрин.
    Ооо да! Момиче съм и спортувам активно, защото това е функцията на телата ни. Не да седим пред телевизора и да ядем чипс, а да постигаме с тях. Няма нищо по-хубаво от това да достигнеш n-тия километър и да усещаш как тялото ти вече е привикнало към темпото. Да усетиш силата, че можеш да тичаш още и още. Тренирам и катерене в зала и не можете да си представите колко е хубаво да се протегнеш и да усетиш, че си достигнал върха. Много познати си мислят, че е вманиачаване и това е тъжно. Просто се чувствам зле без тренировки.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Малко глупав въпрос според мен. Аз не тренирам БОДИБИЛДИНГ, въпреки че за такъв спорт не съм чул .
    1.За да не дебелея и да натрупам по-голяма мускулна маса.
    2.Защото ми харесва тоя спорт.
    3.Обичам чувството на приятна измуреност
    4.Мацки не си падат по момчета с бирени шкембета.

Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    Цитирай Първоначално написано от TodorMarkov
    Тренирал съм доста видове спортове като в момента наблягам на бодибилдинга,но наистина няма друго такова чувство като след тичането,особено сутрин.
    Ооо да! Момиче съм и спортувам активно, защото това е функцията на телата ни. Не да седим пред телевизора и да ядем чипс, а да постигаме с тях. Няма нищо по-хубаво от това да достигнеш n-тия километър и да усещаш как тялото ти вече е привикнало към темпото. Да усетиш силата, че можеш да тичаш още и още. Тренирам и катерене в зала и не можете да си представите колко е хубаво да се протегнеш и да усетиш, че си достигнал върха. Много познати си мислят, че е вманиачаване и това е тъжно. Просто се чувствам зле без тренировки.
    Тея твоите познати да се гръмнат.. И аз имах такива, просто оправдание за мързела им е тва, че другите са вманиачени, но въпрос на вкус, предполагам..

Бодибилдинга според мен е едно много скучно и безинтересно занимание това не е здравословно износваш си стави,прешлени. Според мен не може един пич дето тренира по лостовете да направи 10 набирания без да се затрудни ,а един фитнес-маниак ,които вдига 200 кг от лежанка да не може да се набере 5 пъти това е лично мое мнение ,ама помните в сървайвър как едно хилаво момченце засрами "великия" Митьо Крика като вдигна някакви тежести и трябваше да не му падат и той самия да не падне ,обаче великия Митьо се прегъна като жена... а оня беше някакъв мишок пред него.. от фитнеса не получаваш сила. там избиват комплекси не всички ,но повечето ,които нямат 23-4 години

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от powerman
    Бодибилдинга според мен е едно много скучно и безинтересно занимание това не е здравословно износваш си стави,прешлени. Според мен не може един пич дето тренира по лостовете да направи 10 набирания без да се затрудни ,а един фитнес-маниак ,които вдига 200 кг от лежанка да не може да се набере 5 пъти това е лично мое мнение ,ама помните в сървайвър как едно хилаво момченце засрами "великия" Митьо Крика като вдигна някакви тежести и трябваше да не му падат и той самия да не падне ,обаче великия Митьо се прегъна като жена... а оня беше някакъв мишок пред него.. от фитнеса не получаваш сила. там избиват комплекси не всички ,но повечето ,които нямат 23-4 години
    А от кое се прави сила?

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    СТРЕЕТ ФИТНЕС!!!!!!!Можеш ли коремно си ИЗВЕРГ както казва b46

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    СТРЕЕТ ФИТНЕС!!!!!!!Можеш ли коремно си ИЗВЕРГ както казва b46
    Чакай може друго да мисли не прибързвай.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Иначе казано, клишетата дето всички пубертети без никаква представа от спорт повтарят ^^
    И аз така си мислех едно време

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Просто вече всеки 3-ти на тая възраст 15-18 ходи на фитнес и т.н (бодибилдинг с 1 дума) А защо фитнес залите имат пъти повече посетители от колкото преди 6-7 години.. По малко младежи ли е имало тогава... или сега сме много богати и пълни със свободно време та еи така просто ....Всичко си има цел и целта на повечето не е просто за удоволствие а да се харесат на каките да избиват комплекси или да се направят на много силни... Не ги обвинявам нито им държа сметка техен си избор но просто отбелязвам каква е истината... Едва 15-20 % от трениращите го правят за спорта и просто за сила издържливост...Останалите го правят за описаните по горе неща
    Ти какво говориш само бе, бодибилдйнга какво било ?! Всеки си избира за какво и защо ще тренира.
    Какъвто и да е, само спорт да е !!!
    По темата, аз тренирам повече за здраве и самочуствие. Моето лично предпочитание е да имам по-големи мускули, а не комплекси отностно външноста
    "Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "

Супер фен Аватара на Everytime
    Понеже ми доставя удоволствие.Винаги когато влизам във фитнеса,влизам със усмивка и готовност да дам всичко от себе си за една пълноценна тренировка.Също така тренирам и за себе си.Не ми пука особено мнението на другите.Щом на мен ми харесва,значе е ок.
    И другото което е,че обичам големите тежести..не,че вдигам кой знае какви килограми,но просто обичам тежкото и големите мускули.
    Тренирал съм и волейбол.Да,наистина много добър спорт,но след като удовоствието от тренировката ти бива пре*бана за чий хуй да тренираш
    От 2 годинки вече блъскам у фитнеса и мога да кажа,че доста се промених като физика,че дори и психически,и изградих много навици,и както в по-горен пост прочетох,и нови приятели и въобще всичко най-хубаво.
    Фитнеса може да е най-неблагодарният и скъп спорт,но няма друг като него
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Супер фен Аватара на zero
    1. За да изглеждм добре
    2. Когато съм с мега скапано настроение ми треа 1 тренировка, за да стана ебасиии човека с ебасиии настроението (дори да пия ракия не ми се вдига така настроението, ЧЕСТНО !!!) Много позитивен човек ставам !
    3. Уплътнявам си свободното време
    4. В залата си избивам цялата излишна енергия когато съм ядосан когато не съм на кеф -> просто слагам макс иии полудявам ...
    5. Уникално е и чувството, когато усещаш как лоста се огъва в ръцете ти, това усещане е супер ценно за мен -> направо ме изпълва, разбива ме изкушава ме за още. Чувстваш се като една машина !!!

Много адски мнго причини заради които тренирам и всичките си струват .. !!!!

Град
    София
    Защото ме кара да се чувствам ЖИВ!Успокоявам се като тренирам и забравям за проблемите в жалката ни държава...Та по темата ->

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    ами , честно казано , не знам!.. ...просто ми харесва , а и аз имам супер много енергия и все някак трябва да я изразходвам!...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си