.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Съвет!Моля помогнете!

Здравейте тйнове!Искам да ви помоля за савет.Незнам какво да правя.Миналото лято имах приятел с който много трудно се получи между нас.Всичко потрагна ,но накрая се разделихме заради даржанието му,вапреки, че искаше да му дам шасн да се промени и тем подобни реших, че няма смисъл.Вмомента секи ден се засичаме ,но се правим, че не се познаваме и постоянно някакви "дискретни" погледи си хварляме и си личи ,че има нещо кам мен и от моя страна също.Още докато го видя и ми трепва.Разбрах ,че е споделил на негов приятел, че още си ме харесва ,но нямал как да си ме върне.Какво да правя?Да му споделя ли чувствата си ли и по добре нещата така да останат? Моля дайте ми съвет Страх ме е да не да ме отблъсне

Супер фен Аватара на leadyflame
    Мен лично ме отблъсна неграмотното ти писане.

Отиди в 2ри клас .. и ела пак .
    Сиктир от неграмотници...

Град
    гр. Варна
    По-добре не парви нищо, защото ако кажеш или направиш нещо, може да сгавиш и после да съжаляваш...

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Шансът първо се заслужава, после се дава. Обратното е проява на глупост.

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Ти го познаваш, не ние. Ако смяташ, че има поне малка вероятност да промени държанието си, дай му шанс. Ако те е разочаровал твърде много, тогава едва ли ще можеш. Преди това обаче, би било добре да разговаряте очи в очи, защото само с подмятания на погледи не става.
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се страхувай да не те отблъсне,той вече го е направил.И щом го е сторил,вероятно се е разочаровал от теб или въобще не те е харесвал,колкото е твърдял.

От какво те е страх? Нищо не губиш.. И да те отблъсне ще знаеш, че си опитала поне Така.. бая време ще си мислиш "Какво ли щеше да стане с нас.. бля бляя"..

НИЩО НЕ ГУБИШ !

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Благодаря за съвети те!Дано добия смелостта да говоря с него!

Супер фен Аватара на elysunny
    заебавай любовта и хващай буквара

Град
    Лом - София
    Защо не спрете да ругаете момичето? Какво от това че е сгрешила при писането? Сякаш вие сте перфектни ?!

Моя съвет е да не се натрапваш и да изчакаш той да направи първата крачка като кавалер.Направи ли я му сподели чувствата си ;]
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Цитирай Първоначално написано от icetoo0
    Моя съвет е да не се натрапваш и да изчакаш той да направи първата крачка като кавалер.Направи ли я му сподели чувствата си ;]
    Хмм според мен той няма да я направи тази първа крачка, защото той сам не вярва, че може да си върне момичето обратно. А "vilenci'' щом още имаш чувства към него и знаеш, че той също иска да е с теб, какво ти пречи да му дадеш втори шанс и ако пак се издъни окончателно да го оставиш?

Голям фен Аватара на CR0W
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    заебавай любовта и хващай буквара
    +1

novasum
    nirvana13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си