.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен

Как да постъпя?

От около 2 години харесвам едно момче, излизали сме, не сме ходили. Той през 1-2 месеца ме търси, пишем си. Сега ще заминава за друг град да учи и ми писа миналата седмица и искаше да се видим. Уговорихме се за тая седмица и по-точно за днес или утре, каза предния ден само да му пиша за колко часа и че ще се видим. Попитах го дали е сигурен, понеже го знам колко бързо му минава мерака за всичко, той каза че е сигурен и иска да се видим преди да замине. Няколко дни след тоя разговор аз отново го попитах дали ще може и дали не се е отказал случайно, каза , че не се е отказал и да му се обадя когато мога. И вчера му писах, звънях му, никакъв отговор. Няма друго момиче и се чудя защо постъпва така, след като той ме нави да излизаме. Сега не съм му писала/звъняла, очаквам той да ме потърси, но ме е страх, че заради ината ни накрая ще е твърде късно и той ще замине...

може да е бил зает .. да не е чул телефона .. варианти много , звънни му отново
    BIG DREAMS, GOOD MUSIC & EXPENSIVE TASTE ...

Супер фен
    Във Facebook няма как да не е видял събощението, след като беше и на линия...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Изчакай той да се обади,търсил си го достатъчно пъти.Недей повече,за да не те помисли за нахалница.

Повече от фен Аватара на peace95
    Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Във Facebook няма как да не е видял събощението, след като беше и на линия...
    Facebook е бъгав и бавен сайт с шибан чат
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Супер фен Аватара на fen7asy
    да си видя аватара

Сигурна ли си, че искаш да се занимаваш с него, при положение, че той заминава? Връзките от разстояние не са невъзможни, но са много трудни, още повече, че вие още не сте се опознали. В смисъл една връзка от разстояние би проработила, ако сте били дълго време заедно, а сега, ако се видите, може само да прехвърчат някакви искри и после ще страдаш, и ще пускаш нови теми във форума. Според мен не ти пише, защото и той не знае дали да се захваща с теб.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Сигурна ли си, че искаш да се занимаваш с него, при положение, че той заминава? Връзките от разстояние не са невъзможни, но са много трудни, още повече, че вие още не сте се опознали. В смисъл една връзка от разстояние би проработила, ако сте били дълго време заедно, а сега, ако се видите, може само да прехвърчат някакви искри и после ще страдаш, и ще пускаш нови теми във форума. Според мен не ти пише, защото и той не знае дали да се захваща с теб.
    И аз мисля тека
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Според мен не ти пише, защото и той не знае дали да се захваща с теб.
    А той, като не знае, кой тогава? Щом не се е изяснил със себе си на първо време(чудничко как не е успял за ДВЕ(2) години), за чий въобще занимава момичето?

Авторке, изтрий го тоя отвсякъде и хич не си губи повече времето с подобен плужек. Живей си живота, забавлявай се и обръщай внимание само и единствено на мъже, които го заслужават. А не като тоя индивид, дето, братче, за две години го кара на топло и студено, 'щото не му стиска да вземе някакво решение и да поеме отговорността за него, пък от време на време, за да си припомни, че уж има нещо между краката, дава някакви обещания и е супер голям на думи, пък накрая всичко стига до кривата круша. Не ти трябва подобно мекотело, осъзнай се докато е време

Защото човека си търси занимание за 1-2 вечери 100% вярно! И когато го намери не се сеща за теб... Ако не го намери прибягва до всички варианти и така. Грубо звучи но е 100% истина и по-хубаво сама да го разбереш отколкото да те остави сама в леглото да плачеш.

Дам, понабутваш се малко ако се захванеш.

Отделно 'сериозността' на фейсбук необръщането на внимание е...ами, смешна. Ебаси аргумента за незаинтересованост даде.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    аз пък си мисля, че наистина трябва да изчакаш да те потърси, ако не го направи - здраве да е!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си