.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Hybrid View

Re: Дали ще останем заедно или ще последва раздяла?

Цитирай Първоначално написано от koteto0o0o
    Здравейте! Аз съм на 16 , а приятеля ми е на 20. Много го харесвам и усещам как започвам да се привързвам към него. Той е момче, което се държи много добре с мен и наистина много ме цени. Някои мои приятелки ми казват, че ако не му пусна скоро няма да се задържим още много време. Не вярвам на това, защото той ако е искал да ме ползва само за единия глупав секс до сега да е скъсал с мене. Какво да правя.. да им вярвам ли?
    Приятелите ти са повече от прави - връзката може да е прелестна и да се разпадне, само защото си оставила момчето да пресъхне.. Не говорим, че неможе без секс примерно и, че му е за секса! Говорим за това, че секса е крачка напред в зближаването и тн секс като няма понякога малко по малко всичко си отива така, че незнам какъв е, ама ако не е ссмотан - едва ли ше те чака мн !(дори да не му е за секса)
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

той го знае и не ме насилва за нищу
    Ти май не разбираШ? Това, че не те насилва и, че е свестен - пак незначи, че некой ше те чака да се накумиш след 1 година? просто така как не те насилва и как си е мил и добър някой ден ше ти каже чао ! Дано греша, но мисля, че все пак квото и да си говориме колко и добър да е някои няма да те чака да му се лигавиш и да не му пускаш е така - "Да не е да излезне, че си лесна" .. ! И не ти го казвам шот искам да му пуснеш по-лесно - просто имах прекрасна връзка в която не ми беше за секса и боже обичах я! И тя кво година и 6 месеца даже и повече ме държа без секс и накрая просто си тръгнах ! найстина не ми беше за секса - ама примерно зацелуваме се, натиснеме се тук там на някоя стене и на мен - не ми се правеше секс - правеше ми се любов.. и тя само като каже не.. и някак си чувството е мн неприятно.. ! казвам ти просто от личен опит и от тогава въобще не ги и чакам - да си мислят, че са специални и да се самозалъжат, че не са леки..
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Ако е свестен и иска да е с теб няма да те зареже..

IceColDmaN ти всъшност от къде си?

Голям фен
    Поговори с него.Така ще си сигурна.Понякога приятелите не дават правилни съвети.
    Хора много , Човеци малко !

Цитирай Първоначално написано от vikenceto555
    Ако е свестен и иска да е с теб няма да те зареже..
    Aу какви клишета - и най-свесния да е - ако некоя не му пуска с месеци е така - for no reason - па ше я зареже.. и да има чувства - шо има женски къде от слабост(Слабия Пол) използват секса - да се мъчат да контролират мъжа.. - демек нема да му пускат ако е лош, ако е добър ше си помислят - същото е и ако не ги слуша и тн..! Секви женски има.. има и такива - къде им се прави секс, ама само да не стане това на мъжа(да не стане неговото, а да стане нейното) - ше се правят, че не им се прави и тн.. жалко ама ФАКТ

Така, че и най-свесния мъж да е, ако му се качиш на главата за дето е свестен, най-много да береш кофти плодовете сама накрая шот едно момче кво кат неиска секс - та начи мое да седи и на сухо цел живот?Се някога ше му се прииска Повярвай и ти като му кажеш "Ама аз такова" и тръпката е кофти.. !

питах те от къде си така и не ми отговори

питах те от къде си така и не ми отговори
    Кого си питала ?

IceColDmaN тебе те питах :Д:Д

IceColDmaN тебе те питах :Д:Д
    Ама поясняваи - Аз съм от ГОЛЕМОТО село - софия? шо питаш :P

софия село ли е :Д:Д питам щото нали накратко си расказа историята и ми се стори малко позната :д

софия село ли е :Д:Д питам щото нали накратко си расказа историята и ми се стори малко позната :д
    Може може, а може и да е просто случайност та в тоя ред на мисли - ти от къде си..?

Иначе в София има повече селяни отколко по селата - и то говоря - родени, живяли и живеят в София..

мхмм .. ми аз съм от Монтана .. ;д

мхмм .. ми аз съм от Монтана .. ;д
    Хмм добре, начи нема как да говорим за една и съща история :P една и съща е от гледна точка на случилото се де.. а то беше мн кофти.. шот държах на тая женска, ама да се оправя.. в краина сметка тя загуби - щях света да и направя не красив, не прекрасен ами направо приказен.. ама е тва е - жените често зле третират истинските мъже и накрая ходят с най-големите загубеняци - за които само реват и накрая пинкат как немало мъже..

виж са то си зависи от самото момиче.. ако си бил забелязал навреме тя каква е си можел да го прекратиш и да не се е случило така.. ест ти не си виновен обаче нали знаеш че никой нее застрахован от такива ситуации..

виж са то си зависи от самото момиче.. ако си бил забелязал навреме тя каква е си можел да го прекратиш и да не се е случило така.. ест ти не си виновен обаче нали знаеш че никой нее застрахован от такива ситуации..
    А бе така е, ама е за тва втора не бих и не съм чакал - даже после те ме търсят сякаш между краката имам златно кюлче да го ева..

има ги и такива нали знаашш.. никой нее идеален :д

има ги и такива нали знаашш.. никой нее идеален :д
    Аз идеална и не иска, ама поне да стават за нещо хаха ..

anonymous708973
    Guest
    е да .. и нее точно тайна само да кажа.. нашата цел е 1 човек да неразбере за това и внимаваме.. ;дд нзч..
    Бившата му?

"Пусни му" - ебаси противната дума. Все едно го прави изцяло за негов кеф.

по скоро един мой бифш защото те са фр

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Целта на живота ти е секс за размножаване .
    Иначе щеше да си в манастир.
    Айде да не говорим наизуст, а?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от frozendeath
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Целта на живота ти е секс за размножаване .
    Иначе щеше да си в манастир.
    Айде да не говорим наизуст, а?

обясни си.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Евентуално ще трябва да се случи.
    Може приятелките ти да са прави,може и да не са..Не е сигурно.Ние да не сме гадатели,че да знаем.Ще разбереш с времето,обаче той наистина може да те зареже,ако го караш да чака много време или просто ще си намери и друга.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Да вярваш на приятелките си (момичета!) ....always a good thing.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си