- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя
Добър вечер.Така накратко събрахме се преди в неделя вечерта 5 фрта в нас , 3 момичета..играхме на шише и пийвахме по малко.След шишето всеки нещо си говореше а много добра моя фр седна в мен , почнах леко да я целувам по челото..и после започвахме да се целуваме..целувахме се около 30 мин..испратихме ги до доло и единия фр остана да спи в нас..и след около 1 час получих смс от момичето,че тя харесва някакъв друг 4 години над нея.Ние сме 9ти клас , момчето въобще не и обръща внимание..с нея излизаме всеки ден..днес се направи,че нищо не е станало.Харесвам я и незнам как да постъпя.
ПС:от моят клас е..
Който се цепи от к0олектива,к0олектива му го нацепва ко0лективно !
Съберете се пак и този път играйте на консерва ,че поне да я отвориш
Е че то си е било повече от ясно - поцелували сте се малко, само за вечерта е било. Особено след оня смс...
Живей си живота![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Може да си е помислила, че си гей.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Auriss
![]()
Няма какво да направиш, авторе. Тя си иска другия.
Скучни сте , мислех, че става дума за 2 момичета.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
не те харесва, било е само за купона, продължи напред, намери си друго момиче
нали половин час да се целуват и да не и го намърда... тва жените са гадни използвачки майна, особено пък красивите...Първоначално написано от Priceless
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
Ми.. изпратили са я двамцата до долу и после са се прибрали пак двамцата горе.. знам ли...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
представяш ли си да си в нас на купон и да ме целуваш половин час, на мен ше ми се пръснат топките а на теб ще ти изтече сока и тва в 9 клас в разцвета на силите... ти не искаш ли да дойдеш у нас да играем на шише?Първоначално написано от Priceless
Аз половин час не мога да се целувам, съжалявам. Изтръпва ми устата. Омръзва ми. Давай направо към същинската част.
Hilary_![]()
Има 2 свестни мнения благодаря ви..Другите пълни некадърници ..
Който се цепи от к0олектива,к0олектива му го нацепва ко0лективно !
Пак заповядай
ЗНАЕХ СИ !
Hilary_![]()
Уиуе - то след секс си проличава кой какъв е
Нали знаеш кога най-много се лъже![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
говорим на един езикПървоначално написано от Priceless
дали пък помни к`во сте правили , ако сте се наклали като животни?
Усмихвайте се ! : )))
~
Момичето в девети клас колко ли лесно се напива.
Пък пука и на кура кой е целунала, не е като да сте се ебали.
Брато кажи й "На майка ти в путката м***а,ква си ти,още малко тръгни с баща ми,гледай каква си малка к**** не те е срам,к**** с к****"![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Първоначално написано от LambOfGod
![]()
ахаха
![]()
![]()
нда -![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Щом е било само за купона, значи не е сериозна. А тебе като те гледам си сериозно хлътнал по нея (така си мисля). Оставяй я тази история, явно момичето не заслужава момче като теб! Ще си намериш по-добра ииии истинска![]()
Продължи напред.След като се прави на ударена за случилото се,явно не те харесва.