- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще останем заедно или ще последва раздяла?
Здравейте! Аз съм на 16 , а приятеля ми е на 20. Много го харесвам и усещам как започвам да се привързвам към него. Той е момче, което се държи много добре с мен и наистина много ме цени. Някои мои приятелки ми казват, че ако не му пусна скоро няма да се задържим още много време. Не вярвам на това, защото той ако е искал да ме ползва само за единия глупав секс до сега да е скъсал с мене. Какво да правя.. да им вярвам ли?
Трябва да говориш пряко с него![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Колко време е минало?
мии не е много 1 месец и 2 седмици
Кой чака 1 месец и половина за ебане?
ми така като гледаш..? познавам хора дето са чакали попринцип и по 1 година..)
олеле,каква дилема!?
Ако те обича ,ще чака.Това момиче ,се води педофилство и прочие.Говори с него пряко.Направи го,само когато се чувстваш сигурна и го искаш,защото има и друга опция:ебе те и бяга (:.Но,явно приятелките ти не са се сетили за това,или са прекалено лесни ?..*не им се връзвай*
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Защо трябва "да вярваш" на приятелките ти, след като сама казваш, че знаеш, че не му е за единия секс ? Важното е какво мислиш ти.
всъщност там е работата незнам дали ме обича.. не сме от кой знае колко време заедно за да може да се каже дали е обич или привързаност..
Целта на живота ти е секс за размножаване .
Иначе щеше да си в манастир.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не вярвам да издържите много не заради липсата на секс,а заради това че се криете.Наистина ако е искал само да те използва нямаше да чака толкова ,но все пак мисля че си е минало достатъчно време,така че ако си сигурна не виждам защо да не го направите.[/code]
немисля че проблема е в това че се криеме .. ние се крием от един единствен човек ... има хора които знаят за нас..
Ще ти издигна паметник.Първоначално написано от TheNewReligion
Момче на 20 в тайна връзка?! ОМФГ.
какво лошо има в това.. то така и така е напът всичко да се разбере дори и човекът от който се крием да разбере .. ;дд
Не, не им вярвай.Първоначално написано от koteto0o0o
ТИ ходиш с него, не ТЕ. ТИ трябва да знаеш по-добре от ТЯХ.
Пусни му, когато си готова и сигурна в него.
Има връзки, които започват със секс. Има връзки, които чакат 2-3 месеца, а има и връзки, които чакат по година, че и повече. Много връзки пък свършват със секс, защото партньорите просто не си пасват в леглото. Но това не означава, че момчето примерно е било с момичето, колкото да го вкара в леглото.
И спря да се върти за миг земята..
Ами ти си знаеш щом те устройва да се криете...според мен се крият хората които имат от какво да се срамуват,любовниците.
хах това беше смешно .. не сме любовници .. ;дд
Не съм казала че сте,а че се криете като любовници,има разлика.Смешното е че 20 годишен е в тайна връзка,пък и все пак въпросът ти беше друг,не ставаше въпрос за криенето.
е да .. и нее точно тайна само да кажа.. нашата цел е 1 човек да неразбере за това и внимаваме.. ;дд нзч..
Донякъде са прави.В днешно време често се срещат момчета,зарязващи приятелките си,защото не им пускат,така да се изразя.Но твоят приятел може да не е от този тип момчета.Не се връзвай на приятелките си и не позволявай да ти вкарват такива мухи в главата.Продължи си постарому,а с времето ще си проличи дали приятелят ти е свестен или е от по-горе описаният от мен тип.
странни хорица![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
времето ще покаже
Ако те обича ще чака. Има някои эистински момчета, които чакат и с години. Изчакай още малко.Помисли си дали си готова за това да правиш секс и спри да слушаш някви твои приятели, дето не се знае дали са такива.
Щом те цени, ще почака. И, ако е достатъчно умен ще знае, че може би не си готова още.
![]()
той го знае и не ме насилва за нищу