- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще останем заедно или ще последва раздяла?
Ти май не разбираШ? Това, че не те насилва и, че е свестен - пак незначи, че некой ше те чака да се накумиш след 1 година? просто така как не те насилва и как си е мил и добър някой ден ше ти каже чао ! Дано греша, но мисля, че все пак квото и да си говориме колко и добър да е някои няма да те чака да му се лигавиш и да не му пускаш е така - "Да не е да излезне, че си лесна" ..Първоначално написано от koteto0o0o
! И не ти го казвам шот искам да му пуснеш по-лесно - просто имах прекрасна връзка в която не ми беше за секса и боже обичах я! И тя кво година и 6 месеца даже и повече ме държа без секс и накрая просто си тръгнах
! найстина не ми беше за секса - ама примерно зацелуваме се, натиснеме се тук там на някоя стене и на мен - не ми се правеше секс - правеше ми се любов.. и тя само като каже не.. и някак си чувството е мн неприятно..
! казвам ти просто от личен опит и от тогава въобще не ги и чакам - да си мислят, че са специални и да се самозалъжат, че не са леки..
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!