- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятеско изчукване ?
Правила съм го няколко пъти с един приятел и изобщо не съжалявам.. всичко си продължи по старо му, искахме го и двамата и го направихме, после даже си станахме по- близки![]()
Отначало може да е само секс, но бъди сигурен, че с времето ще се появят и чувства...при теб, при нея, а може и при двамата
Поговорете си какво очаквате един от друг
аз съм се чукала така и поне за сега няма промяна в отношенията ниПървоначално написано от ShUnZyk
![]()
Зависи от това как го възприема и тя. Няма начин да останат непроменени отношенията ви, ако тя гледа на теб като на човек, който иска да има до себе си. Но ако и тя е на твоето мнение - няма какво да се обърка. Просто се разберете предварително, че това ще бъде само приятелски секс.
+Първоначално написано от edDinstVenNa
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да, като отношенията ви липсват...Първоначално написано от edDinstVenNa
![]()
Ако се изясните още в началото, че всичко е "без чувства" , ок, но ако мислиш, че някой от вас има чувства към другия, по-добре недей да го правиш, защото прецакваш отношенията ви за вбъдеще. Обикновено в такива ситуации е възможно единият от вас да се привърже емоционално към другия и от тук идват доста проблеми.
НО ако мацката е навита и не изпитва нищо към теб, действай - ако си сигурен, че го искаш![]()
Според мен приятелски секс няма .. Рано или късно избиват чувства ..![]()
![]()
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
Една поговорка на един приятел "Еба и бягам" ето това трябва да направиш![]()
![]()
БХ ми е
Сам си реши к'во ще прайш. Защо трябва да влизаш във форум и да питаш какво трябва да правиш в живота си. Ако ти е навита изчукай я.
Темата е от преди няколко месеца, какво си губите времето да пишете ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
То повечето са във филма вече хахахах ..Първоначално написано от Pa3yMeH
Първоначално написано от Gr0zDan0v
Йъъп..+
приятелско, приятелско колко да е приятелско![]()
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-яките награди таблети, МП3 и други. Гласувай за мен, регни се и ми изпрати твоя линк на ЛС за да гласувам и аз за ТЕБ !