.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Съвет...

Съвет...

Здравейте. Аз съм едно момче, което много обича и държи на приятелката си. От година и половина сме заедно, но все още не сме изпитали пълноценно удоволствието от връзката си. Причината за това е че тя все още не е правила секс. Никога не съм я притискал да го направим. Винаги спираме до момента в който се опитвам да проникна в нея и тя се сгърчи.... Аз от своя страна имам много малко опит в тази област. Знам, че трябва да я отпусна по някакъв начин за да няма тази болка при първия полов акт, овлажняването също се старая да го има за да не боли..... Лошото е че моите методи нещо не помагат...... Затова търся съвет от вас по компетентните хора. И двамата сме над 20г.

Благодаря предварително на тези, които ще отговорят и моля без глупави постове.

Май си

Трололололол

Нещо не те разбрах?

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от Moerder
    Май си

Трололололол
    Бате за кво веднага нападаш човека

п.т - провай с много целувки,орална любов и лубрикант преди проникването..

BuBy

Лубрикант , колега... и по-дълга френска. Ако и така не стане... еми , просто и казваш "стисни зъби за около 10 секунди и т'ва е". Няма да я чакаш цял живот, кифлата и с кифла да стане жена...

И все пак имало и нормални хора благодаря ви

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от TheGuardian01
    Лубрикант , колега... и по-дълга френска. Ако и така не стане... еми , просто и казваш "стисни зъби за около 10 секунди и т'ва е". Няма да я чакаш цял живот, кифлата и с кифла да стане жена...
    Абсолютно. Не е болка за умиране, но така или иначе трябва да мине през нея, че да загуби девствеността си, и ако се дърпа на теб, защото я е страх от болката, може да си остане девствена.
    Иначе, наблегни максимално на оралните ласки...ако получи оргазъм, пробвай тогава да проникнеш в нея.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Знам, но като наблегна на оралната любов не издържа дълго време и просто незнае какво чувства и ми казва да спра....

Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София
    Баранье изик и маз, и да търпи.
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    iSiktir бих избрал...

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ами нормално, тя е опитна...А как да я предразположиш знаеш само ти...сериозно-довери се на инстинктите си и знаците, които тялото й ти дава...като ти каже да спре-недей да спираш, нека почувства докрай какво се случва...
    Поговори с нея. Кажи й, че нямаш проблем с факта, че не правите секс, но в една пълноценна връзка рано или късно нещата се разтурят, ако изобщо няма секс. И че искаш да я научиш на това да се отдаде на желанията, страстта и удоволствието...
    Такива думи сигурно звучат банално на един мъж, но жените много се впечатляват от това.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Така е. Спор няма. И от доста време се опитвам да и покажа, че няма от какво да се плаши, но тя си е такъв човек. Сега живеем заедно и се надявам да се отпусне вече както трябва. Но ми е жал като я видя да се сгърчи от болката и спирам всякакви ласки и т.н.т. Иначе ми е най-лесно да я натисна и да стане работата, но до колко е правилно това не знам и затова реших да споделя проблема си с вас. Още веднъж благодаря за вашите мнения. Остава да и споделя какво съм ви разказал да прочете и да се убеди, че тея кървища и прочие дето е чела в други сайтове не са толко страшни, а са част от живота

Ми не е нужно да я натиснеш все едно на сила. Някъде едно момиче беше разказало за първия си път - пак имало много опити, нея я боляло и т.н - наясно си. Та момчето й казало да го прегърне силно и той нито рязко, нито прекалено бавно действал... Не знам колко е от полза, просто ми изникна в главата като прочетох темата. Иначе за по-нормален съвет - всичко казано по-горе
    "Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."

OK. Ще се постарая. Благодаря на всички. Имах нужда да прочета мненията ви.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Няма не може, стиска зъби и минава през филиите

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от silverRose
    Ми не е нужно да я натиснеш все едно на сила. Някъде едно момиче беше разказало за първия си път - пак имало много опити, нея я боляло и т.н - наясно си. Та момчето й казало да го прегърне силно и той нито рязко, нито прекалено бавно действал... Не знам колко е от полза, просто ми изникна в главата като прочетох темата. Иначе за по-нормален съвет - всичко казано по-горе
    +++++++++++
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си