- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятеско изчукване ?
Здравейте теенпроблемци , въпроса ми е малко объркващ , но се надявам да ме разберете. Значи , има едно момиче , което познавам от известно
време , чувствам я от една страна просто като приятелка , от друга страна искам да я чукам много . Скоро ще се виждаме , мисляя че и тя ми е навита , лошо ли ще е ако просто приятелски се изчукамеи след това отношенията ни ще се променят ли много ?
”The truth is written in blood”
Чукай, чукай, ама да знаеш, че "приятеско" изчукване няма.Бъди сигурен, че нещата ще се променят много след това.
Лошо няма, но освен ако не е по-отворена за секса и връзките, има много голям шанс да иска да ходите, абе големи филми може да станат
^ Определено ще се променят нещата... ама ако и 2-мата сте ОК с концепцията "приятелско" не би трябвало да е проблем... само да не стане така ти да и кажеш "то беше по приятелски просто секс", а тя да ти каже "ами аз се надявах на нещо повече"... ако ти е близка си помисли добре, ако си коравосърдечно копеле и не сте си много близки просто си я изчукай
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
М'даа. Ама дали на добро,дали на лошо - живота ще покаже.Първоначално написано от krist4
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Гледай филма Friend with Benefits.
Да, ще се променят *най-вероятно*.
ако и двамата сте секс машини няма проблем, но ако не.....
NOH8
Ами пробвала съм и аз да имам такава връзка,не ми се получи много,момчето си падна доста по мен и..сега не сме приятели..Има си рискове,но ако и двамата сте сигурни,че сте окей само с чукане..fuck her away!![]()
Believe in yourself.
колкото има приятелско изнасилване, толкова има и приятелско изчукване според мен - не е напълно изключено, но при повечето хора не става
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Смело напредЕ, може и след това да не сте само приятели, но пък ти решаваш
![]()
Чукайте се, няма лошо, даже може и по-кеф да ви е така
"We Know the price of sin, the sin of sacrifice"
Изчукайте се, скарайте се, сдобрете се, така след 1-2 години ше си имаш наистина приятелка, която да си bang-ваш от време на време... Видя ли, правихме секс скарахме се ама ся пак сме си приятели... значи не ни пречи...![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Защо не станете гаджета ?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
няма нищо лошо , ако и от другата страна е със същата нагласа.![]()
Важно е предварително да е ясно и на двамата, че това е просто секс, иначе може и да има проблеми. Аз сега съм в подобна ситуация - исках просто секс, момчето взе че се задълбочи и сега върви обяснявай, че си имал съвсем друго предвид...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Мятайте се
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Според мен недей да рискуваш![]()
Не, защо да е лошо ? Че то какво приятелство е като не се изчукате ...Първоначално написано от ShUnZyk
0.о НЕ СЕ БАЗИКАМ .. през другото време си е чисто използване - врънка те за някви неща и накрая ако не се отблагодари приятелски, къде ти е файдата на нея, да и правиш услуги в замяна на нищо![]()
Кво да ти кажа, в същата ситуация съм.Мисля, че много ще си допаднем с момчето, но.. и да искаме не трябва да се даваме толкова лесно. Не знам някво кофти ще се получи така, по принцип ако го направите и не излезе нищо сериозно няма смисъл. Това може да стане винаги и с всеки, но ако държите един на друг не започвайте по този начин. Ако ви е писано след това няма да ви избяга.
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Мерси за мненията ще го мисля на момента![]()
”The truth is written in blood”
Що да не бе ? Кво лошо има да правят секс след като и двамата са необвързани ?Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Дрън дрън ... не започвайте 0.о щом сте само приятели не виждам какъв е проблема да се пляснете ей така за удоволствието ии на другия ден всичко да си е по старо му ...
Аз съм бил в такава ситуация и да ти кажа не съжалявам, а момичето още по-малко, щото тя бееше по-навита от менеа и на всичкото отгоре бях подпийнал доста !
Май ви е страх, че ще ви се развалят приятелските отношения :Д ясно значи кви приятели сте![]()
![]()
![]()
Такава връзка съм имала- получи се, но просто с момчето бяхме напълно наясно кой какво чувства към другия-само сексуално привличане или нещо повече. За радост сме си приятели, просто спряхме да правим секс поради определени причини.
Не знам, говорете, но това да се получи е сложна работа. Уж няма чувства, нищо сериозно, но в по-голямата част от случаите не става така.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire