.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria

Приятеско изчукване ?

Здравейте теенпроблемци , въпроса ми е малко объркващ , но се надявам да ме разберете . Значи , има едно момиче , което познавам от известно
    време , чувствам я от една страна просто като приятелка , от друга страна искам да я чукам много . Скоро ще се виждаме , мисляя че и тя ми е навита , лошо ли ще е ако просто приятелски се изчукаме и след това отношенията ни ще се променят ли много ?
    ”The truth is written in blood”

Чукай, чукай, ама да знаеш, че "приятеско" изчукване няма. Бъди сигурен, че нещата ще се променят много след това.

Лошо няма, но освен ако не е по-отворена за секса и връзките, има много голям шанс да иска да ходите, абе големи филми може да станат

Повече от фен Аватара на the_man
    ^ Определено ще се променят нещата... ама ако и 2-мата сте ОК с концепцията "приятелско" не би трябвало да е проблем... само да не стане така ти да и кажеш "то беше по приятелски просто секс", а тя да ти каже "ами аз се надявах на нещо повече"... ако ти е близка си помисли добре, ако си коравосърдечно копеле и не сте си много близки просто си я изчукай
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от krist4
    Чукай, чукай, ама да знаеш, че "приятеско" изчукване няма. Бъди сигурен, че нещата ще се променят много след това.
    М'даа. Ама дали на добро,дали на лошо - живота ще покаже.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Гледай филма Friend with Benefits.

Да, ще се променят *най-вероятно*.

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    ако и двамата сте секс машини няма проблем, но ако не.....
    NOH8

Голям фен Аватара на dami666
    Ами пробвала съм и аз да имам такава връзка,не ми се получи много,момчето си падна доста по мен и..сега не сме приятели..Има си рискове,но ако и двамата сте сигурни,че сте окей само с чукане..fuck her away!
    Believe in yourself.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    колкото има приятелско изнасилване, толкова има и приятелско изчукване според мен - не е напълно изключено, но при повечето хора не става
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Смело напред Е, може и след това да не сте само приятели, но пък ти решаваш

Я дей са занимава да питаш.... чукаш я пък каквото стане

я си се чукнете
    Walk with me now, fly with me later...

Чукайте се, няма лошо, даже може и по-кеф да ви е така
    "We Know the price of sin, the sin of sacrifice"

Повече от фен Аватара на the_man
    Изчукайте се, скарайте се, сдобрете се, така след 1-2 години ше си имаш наистина приятелка, която да си bang-ваш от време на време... Видя ли, правихме секс скарахме се ама ся пак сме си приятели... значи не ни пречи...
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Защо не станете гаджета ?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

няма нищо лошо , ако и от другата страна е със същата нагласа.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Важно е предварително да е ясно и на двамата, че това е просто секс, иначе може и да има проблеми. Аз сега съм в подобна ситуация - исках просто секс, момчето взе че се задълбочи и сега върви обяснявай, че си имал съвсем друго предвид...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мятайте се
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от naQkataRaota
    Лошо няма, но освен ако не е по-отворена за секса и връзките, има много голям шанс да иска да ходите, абе големи филми може да станат
    Да със сигурност ще си помисли, че се интересуваш от нея.

Според мен недей да рискуваш

Супер фен Аватара на zero

Re: Приятеско изчукване ?

Цитирай Първоначално написано от ShUnZyk
    Здравейте теенпроблемци , въпроса ми е малко объркващ , но се надявам да ме разберете . Значи , има едно момиче , което познавам от известно
    време , чувствам я от една страна просто като приятелка , от друга страна искам да я чукам много . Скоро ще се виждаме , мисляя че и тя ми е навита , лошо ли ще е ако просто приятелски се изчукаме и след това отношенията ни ще се променят ли много ?
    Не, защо да е лошо ? Че то какво приятелство е като не се изчукате ...
    0.о НЕ СЕ БАЗИКАМ .. през другото време си е чисто използване - врънка те за някви неща и накрая ако не се отблагодари приятелски, къде ти е файдата на нея, да и правиш услуги в замяна на нищо

Кво да ти кажа, в същата ситуация съм. Мисля, че много ще си допаднем с момчето, но.. и да искаме не трябва да се даваме толкова лесно. Не знам някво кофти ще се получи така, по принцип ако го направите и не излезе нищо сериозно няма смисъл. Това може да стане винаги и с всеки, но ако държите един на друг не започвайте по този начин. Ако ви е писано след това няма да ви избяга.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    Мерси за мненията ще го мисля на момента
    ”The truth is written in blood”

Супер фен Аватара на zero
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Кво да ти кажа, в същата ситуация съм. Мисля, че много ще си допаднем с момчето, но.. и да искаме не трябва да се даваме толкова лесно. Не знам някво кофти ще се получи така, по принцип ако го направите и не излезе нищо сериозно няма смисъл. Това може да стане винаги и с всеки, но ако държите един на друг не започвайте по този начин. Ако ви е писано след това няма да ви избяга.
    Що да не бе ? Кво лошо има да правят секс след като и двамата са необвързани ?
    Дрън дрън ... не започвайте 0.о щом сте само приятели не виждам какъв е проблема да се пляснете ей така за удоволствието ии на другия ден всичко да си е по старо му ...
    Аз съм бил в такава ситуация и да ти кажа не съжалявам, а момичето още по-малко, щото тя бееше по-навита от мене а и на всичкото отгоре бях подпийнал доста !
    Май ви е страх, че ще ви се развалят приятелските отношения :Д ясно значи кви приятели сте

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Такава връзка съм имала- получи се, но просто с момчето бяхме напълно наясно кой какво чувства към другия-само сексуално привличане или нещо повече. За радост сме си приятели, просто спряхме да правим секс поради определени причини.
    Не знам, говорете, но това да се получи е сложна работа. Уж няма чувства, нищо сериозно, но в по-голямата част от случаите не става така.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си