- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Къде има боулинг и кино в Бургас
Здравеите!Интересно ми е да знам каде има кино и боулинг в Бургас ???????? Защото уж е голям град , ама има 1-2 зали на кръст , а може и аз да се бъркам.Та ми е спешно , но не се сещам къде има , моля отговорете !!!!!! Сори ако темата не е на място .![]()
![]()
Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KsxSxF3JKeU&ob=av2e[/youtube]![]()
у лево
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
ти нещо е**ваш ли се с хоратаПървоначално написано от insane7
и да се ебава к'во ти проблем ли имаш ?Първоначално написано от naskoik
![]()
Благодаря за коментарите , но не виждам с какво ще ми помогнат. Може ли някой да изрази сериозно мнение по темата?Благодаря предварително.
Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!
пак заповядай, душицо .
п.т. ; не съм от Бургас , нямам информация
Първоначално написано от Sunshinebabybyy
каква връзка има т'ва с темата
ти не разбра ли, че тук отговор във връзка с темата е трудно да получиш ?
кефи ме песента кой е казал , че като влезна , ще напиша нещо за бсПървоначално написано от LudetinA55
![]()
мислех да ти кажа къде има , ама ти ми се заяде![]()
Първоначално написано от Sunshinebabybyy
Ами хайде щом знаеш , ако обичаш кажи ...... Все пак за т'ва моля в темата
Мен тука ме знаят като малкия гаден брат на Faang ..
нема ми се дърпаш що'т ще ти правим Gang Bang !![]()
![]()