- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък член .....
Здравейте ,аз съм почти на 20 години и члена ми е 17см в състояние на ерекция ,мисля че ми е малък... . Имам два въпроса и те са : До колко години расте члена ? Как мога без хирургическа намеса и хапчета и уреди да оголемя пениса си -без намесата на разни медикаменти и уреди ?
Как така до колко години расте члена? Ми до колкото и ти![]()
Не ти достигат цели 5мм...![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами то не може до като умрем да си расте ... Все някога спира функцията на растежа на пениса ... И кога спира растежа на члена ,това питам ,толкова ли е сложен въпроса ???
Вие сега ще го обръщате в майтап тази тема или ще ми помогнете с каквато и да било информация по темата ????
Е жалко ,а мислих че някой може би от този форум може да помогне с някаква полезна информация по темата ... Явно всичко обърнахте на майтап,когато става дума за сериозно нещо .
Момче.. 17см изобщо не е малко.. Незнам в какъв филм си ти ..![]()
Жените са като покер машините - постоянно наливаш пари вътре.. Дали ще ти пусне, обаче, не се знае!
17 му били малко,БОХАХАХАХА! >;D
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Добре разбрах размера е нормален ,но до колко годишна възраст расте члена ,някой има ли си на представа ???? До кога ни расте пенисчето ???
А моя е 16 и изглежда доста голям и дебелпрестанете с тия тъпи теми
Под 12-13см се смята за малък
А и това не са разсъждения на 20 годишен човек, или просто тряя да си мноо малоумен, за да пускаш тая тема
И пак няма отговор на въпроса ми до колко години расте члена на мъжа ?
До към края на пубертета. Грубо 18-21години.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ти жена ли си за да кажеш?Първоначално написано от tosheccc
17см е малко , за съжаление , и не , няма кога да расте .
Замисли се с какво можеш да компенсираш , примерно пари, кола.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Вземи си от онея помпички![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Дават го до 23/4, но ти забрави да ти мръдне до тогава още много ;]
Имам един приятел ми са оплаква постоянно пишката му станала 22/3 санта иии са оплаква, че чел някъде, че растяла до 25 години иии по 1 време беше доста уплашен какво щял да го прави тоа големия кур и де щял да го слага :Д така, че да не станеш и ти кат негопхаха
да са чудиш де да го слагаш![]()
![]()
ИЗПОЛЗВАЙ ГУГЪЛ!Първоначално написано от singles
http://www.google.bg/webhp?hl=bg#hl=...w=1680&bih=882
17см си е напълно задоволително. Представям си ако ти беше 12-13И честно казано, след 20 малък шанс да порасне.
![]()
Май намерих това което ми беше нужно и смятам да го споделя за тези който също им е нужа подобна информация за стадия на растежа на пениса .
И всъщност до 15-16 см се води малък ,а от там нататък г/д добре
Инфомрацията която намерих е :
Половото съзряване при момчетата започва, като правило, през 10-тата година от живота им, което е с две години по-късно от момичетата. Няма единна възрастова норма на полово развитие, доколкото всеки организъм има собствен момент на отключване на тези процеси и своя продължителност на този период. Половото развитие може да се счита за преждевременно (pubertas praecox), ако неговите признаци на проява се появяват по-рано от десетата година, а за закъсняващо или късно (pubertas tarda), ако подрастващото момче до 13.5 години или по-висока възраст няма никакви признаци на полово развитие.
Кои са етапите на половото развитие?
<Първи стадий>
(6-10 г.)
Препубертетен период. Първото незначително увеличение на тестисите.
<Втори стадий>
(10-13 г.)
Пубертетен период. Умерено увеличение на тестисите, начало на окосмяването на пубиса, засилване работата на жлезите с вътрешна секреция, неголямо нарастване на половия член.
<Трети стадий>
(13-16 г.)
Максимално нарастване на тестисите и половия член, полюции, мутиране на гласа, поява на подмишнично окосмяване.
<Четвърти стадий>
(17-19 г.)
Окончателно формиране на организма, заръвшване на развитието на половите органи и вторичните полови признаци.
споко, познавам момче което е на 18 години и пенисът му е 9см. ;]Първоначално написано от singles
И ни поднесе тази информация, защото???
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
1. Използвай търсачка, след "бременна ли съм" това е най-чепканата темаПървоначално написано от singles
2. Има важна тема, точно заради това
3. 17 хич не е малък
4. Дори и да беше е глупаво да се комплексираш
5. На 20 и мислиш по този начин![]()
6. Може да го промениш само с операция, останалите методи са все едно да буташ даскалото
Това са 6 причини, заради които темата ще се тролне и после заключи
Хуят ти е много сериозен казус.Първоначално написано от singles
Аман от теми за къси пишки...![]()
Абе мойто момче, колко санта искаш да ти е? 50 ли![]()
Женско съм! Пикая клекнала...