- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-красивия филм
-Befor sunrise<3 просто го обожавам и мога да го гледам всеки ден и всеки път да си намирам нещичко
-Sweet november прекрасничък е! Ч?арлийз е просто страхотна и есен и жилетки и шалове! <333
-7 pounds започнах да рева от средата на филма и после не можех да мръдна, не знам дали трябва да кажа друго
//Амели така и не го догледах не знам или ми се е спяло или не съм била в настроение, ама след толкова хвалби ще му дам втори шанс.
О, да, и двата филма с Итън и Жули са прекрасни<3 Да!Първоначално написано от oasis
American Beauty
Amelie
Angel-A
Jeux d'enfants/Love Me If You Dare
Chocolat
Forrest Gump
Garden State
Аn Education
Closer
Те повечето са посочени преди мене, но все пак:
"Невероятната съдба на Амели Пулен"
"Мемоарите на една гейша"
"Тетрадката"
"Открадната Красота"
"Мечтатели"
"Животът е прекрасен"
"Преди изгрев"/"Преди залез"
"Фантомът от операта"
"Мъглите на Авалон"
"Гарванът"
....
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
The Green Mile
My Sister's Keeper
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
- The Guardian http://www.imdb.com/title/tt0406816/ любимият ми филм...![]()
- A walk to remember, Notebook, Message in a bottle, Dear John и т.н.. Всички филми по романите на Никълъс Спаркс имат страхотни любовни истории.
- Pursuit of happyness (много докосващ душата филм.. един от малкото, който ме накара да се разплача от щастие накрая..)
- Еight below
- Marley & me
- Hachiko ( от този и горните 2 филма можете да си направите извода колко обичам животните ;d )
- P.S. I love you
- Premonition
- Tristan & Isolde
- A millionaire's first love
- Green street hooligans
- Crazy/beautiful
- Tres metros sobre el cielo
- Scusa ma ti chiamo amore (като цяло обожавам италианските филми)
- Eat, pray, love (Много добър наистина. И филма, и книгата си заслужават)
- Sweet November (Всичко е толкова красиво в този филммм... )
- City of angels
- Waiting for forever (има нещо изключително сладко, детско и неподправено в този филм... може би затова толкова ми харесва ^^ )
- Before sunrise (много добър замисъл.. и това, което прави моментите толкова силни според мен, е че думите са сравнително по-малко от действиятаочарователно е как те държи в напрежение и как те кара да се вглеждаш във всеки малък детайл
)
Общо взето това са.. това са филмите, които мога да гледам отново и отново и винаги успяват да ме разчувстват. Ама такава съм си, какво да се прави..![]()
![]()
Tres Metros Sobre El Cielo - Невероятен е! <3
Black Swan (2010)
Crazy/Beautiful (2001)
Dangerous Beauty (199
The Lovely Bones (2009)
Red Riding Hood (2011)
със сигурност има и още, но сега се сетих за тези![]()
NOH8
Mal
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Eat.pray.love .neveroyten e !
The notobook
P.S. I love you
Le fabuleux destin d'Am
:love: