1- Коя е любимата ви песен? — Davidoff feat. Sarafa — Остани войник до края
2- Песента, която мразите е...? — Твърде много са песните, които мразя…
3- Песента, която ви прави щастливи? — Ми да кажем отново Davidoff feat. Sarafa — Остани войник до края. Със сигурност обаче има още няколко песни, мисля, че на Бате Сашо бяха, които ме правят щастлив.
4- Песента, която ви натъжава? — Bisollini — Дака; Сашо Роман — Мой Ангеле; Галин — За тебе братко; Ивана — Добра среща, приятели. Сигурен съм, че има и още доста песни, просто в момента нямам много време за търсене…
5- Песента, която ви напомня за някого (и кой е той)? — Хъх, отново твърде много песни ми напомнят за даден човек. Просто, ако започна да ги изброявам, ще ми отнеме сигурно един час…
6- Песен, на любимата ви група? — Нямам любими групи, следователно нямам и любима песен.
7- Песен, на любимия ви изпълнител? — Бате Са ft. Maryetha — Цената на истината; Бате Сашо feat. Maryetha — Повярвай; Бате Сашо, Камората и Бате Пешо — Бермудския триъгълник…
8- Песента, която ви напомня за дадена случка? — Не мога да се сетя в момента…
9- Песента, която ви описва? — Бате Сашо — Момента на прозрение; Бате Сашо ft. Светла — Шепа пръст.
10- Песен, която слушате, когато сте тъжни? — Главно слушам Davidoff feat. Sarafa — Остани войник до края.
11- ...а когато сте щастливи? — Която дойде, нямам предпочитания. Е, понякога зависи и по какъв повод съм щастлив… тогава вече е малко по-различно. ^^
12- Песен, от детството ви? — Ми „Детство мое“… Логично е. ^^
13- Песента, която ви приспива? — Предполагам доста песни ще ме приспят… Самият аз се приспивам на The Voice, така че няма как да знам…
14- Песента, която искате да звучи на сватбата ви? — Интересен въпрос. Не съм се замислял, но предполагам, че трябва да е някоя за влюбени. Такива песни в моят плейлист са безброй много, така че и тук не мога да отговоря.
15- Най-новата ви любима песен? — Бате Сашо ft. DJ Monkey — Кралете на Дрифта