- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво да направя за да спре
Брат ми се напушва c eдин шибаняк и се скарахме заради това. какво да направя за да спре ? :S
говори му постоянно, кажи на вашите и т.н виж у дома такова нещо няма, тия фриволности не са позволени защото и аз и брата имаме страх от майка и татко от там идва всичко![]()
Ти пък откъде накъде ще държиш сметка на брат си?Като е решил да стане мързелив сопол - остави го.Сам ще си е виновен след няколко години,като прави свирки за хляб.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Първоначално написано от Verminaard
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Като каже на техните какво? Само още повече ще го провокират..
Това се спира, ако се има желание. Ще му дойде акъл, ще види, че това не е полезно и т.н. Остави го намира..![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Поговори с него. Но честно казано се съмнявам да има някакъв ефект. След време ще осъзнае,че това не е правилно,но...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нищо не можеш да направиш, а да кажеш на вашите, не е най - добрият вариант, поне според мен.. ако той не се осъзнае сам, няма кой да му помогне..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Е че ако брат му не му държи сметка ,кой ще му помогне , комшията ?Първоначално написано от Verminaard
За това сте братя - семейство, опитай се да му помогнеш ,пък каквото стане ... после ще знаеш че си дал всичко от себе си .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Нищо лошо няма да се напушва, стига да учи редовно и да има някакви амбиции за бъдещето.
Точно.Първоначално написано от badsector
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Съгласна съм. Ама да се напушва рядко,ако го прави често по-добре го сплаши с нещо. Кажи и на вашите,ако сметнеш за редно.Първоначално написано от someonerandom