- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мре ми се вече..
Таа така.. майка ми работи в Швейцаря и от 6 годишна съм под надзора на Дъртата.. което изобщо не е добре... 1. дава ми да съм на вън макь до 10.. 2. постоянно ми мъмри за компанията в която съм ( че не й харесвали..как така само аз съм се вряла в такива и т.н..) 3.изобщо ми няма доверие ( всеки път когато се прибера ме кара да и дъхам и ми преглежда ръцете да не би да съм се дупчила или нещо подобно..) ..ноо най - лошото е мъмренето.. ПОСТОЯННО, НОН-СТОП мрънкааа...и то не какво да е а постоянно обиди.. ето някои:
1.От теб нищо няма да стане!
2. Лъжкиня
3.Също майка си ( че скитосвам)
4.Само ядове с теб
5.Язък за надеждите къде таих..че нещо ще стане от теб..а то...
Само да подчертая, че нито я лъжа, нито съм правила нещо с някое момче... майка постоянно ми повтаря да не и обръщам внимание... но вече не мога.. Край!!!
Искам да ви питам..(знам че е мн необмислено..и тъпо..някои може да ме разберат..др-не..) бихте ли си теглили ножа..ако бяхте на мойто място??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MUSIC IS MY LIFE!!!
FUCK THE REST!!!
НЕ Господ ми е дал живот няма да го прекратя заради обикновени проблеми просто стискай зъби и си мисли, колко хубави неща те чакат в живота![]()
Разбира се, че не!Я малко се стегни.И на мен ми мърморят и какво.Няма да се убивам заради това.![]()
![]()
Само се замисли колко деца с какво по-лошо се сблъскват и продължават да се борят!Изтърпи я, поговори с нея.Най-хубавите ти години едва предстоят!![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Не, не върши глупости.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не бих.. Впрочем на колко си?![]()
Нормално държание на възрастен човек!Какво искаш?Дори съм сигурна,че изкарваш нещата по-лоши,отколкото са.
Първо,научи се да уважаваш възрастните.Още като прочетох "дъртата" и изгубих желание да чета нататък,но все пак продължих,за да видя от какво толкова ти се мре.
Ами,да,може би си е за ядосване понякога.Тийнейджъри сме всички,никой не обича да му се бъркат.Не мисля,че постоянно ще те проверява и няма да ти има доверие,ако не си и дала някакъв повод,дори и да е било в миналото.
И все пак.. кажи и,че тези проверки и разговори просто не са необходими,защото ти сама си имаш глава на раменете и можеш да мислиш трезво.Да не се притеснява и да спре да говори така,защото явно ти се чувстваш зле заради цялата тази работа.
Ако не подейства-бъди по-настойчива и сериозно говори с майка си.
По твоя въпрос-не,не бих си теглила ножа,но понякога много ми се иска,като виждам колко глупави теми има напоследък.
Аз съм като теб. майка ми и баща ми не са в бг и от 3 годишна съм при баба ми и дядо ми които Не понасямно се махнах и живея сама
на 14 съм.. ако искаш пиши ми лс
![]()
Аз лично не бих си теглил ножа, но ти препоръчвам ти да го направиш.
Да!Да!Давай смело и не притеснявай.Ама гледай първо на дъртата да и теглиш ножа,после на себе си,че поне да те запомнят с нещо.И помни - реже се надолу по продължението на ръката,не направо през китката - аматьорска работа е.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ами като не я лъжеш и няма каво да те хване при проверка защо да не ти ги прави да не ти пука . Пък за мрънкането с какво мислиш, че я провокираш да ти мрънка.
Определено не си струва да прибягваш до такива крайни мерки за такава глупост, ама ти си явно пуберче и от това идва цялата работа. Всички старци са такива, едно време са живели съвсем различно и сега изобщо не могат да проумеят света, в който живеем и който на нас ни се струва напълно нормален. Да не говорим, че са пълни параноици и все си мислят най-лошото. Игнорирай я просто, няма друга опция, освен ако не си достатъчно голяма да живееш сама или майка ти не те вземе при нея.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Мри.. Какво искаш да направим ние?
Ти трябва да се докажеш пред нея, че не си такава...
Какво можем ние да направимммм ?![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Я се стегни.И моята баба е зла гад (о, и ако може хората, които си нямат никаква идея за какъв случай става дума, да не заявяват: "О, каква липса на уважение!"), но просто я игнорирам напълно. От поне 3-4 години само се заобикаляме по коридорите. Вече въобще не я отразявам.
Във всеки случай е много жалко, че изобщо ти хрумват глупости за самоубийство заради такива мижави проблеми.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не, не бих се самоубила и ти препоръчвам и ти да не го правиш.
Опитай се да промениш отношенията си с баба ти. Помагай й, прекарвай повече време с нея, запознай я с приятели си, спечели доверието й по някакъв начин. Така ще избегнеш глупавите скандали и ще живеете по-спокойно и двете.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Възрастните хора си имат друго разбиране за нещата. Приеми го и се научи да игнорираш мрънкането и това е.
Какво самоубийство ? Това са си нормални проблеми,с които можеш и трябва да се справиш ? Не й обръщай внимание. Докажи се пред нея. Старите хора са си такива.
Относно въпроса: Естествено,че не. Аз ще се "оттърва",ами хората,които ме обичат ? Мислила ли си за майка си ? По-добре въобще да не ти минават такива мисли през ума. Те не са начин за спасение/разрешаване на проблемите.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от mrazqkindergarten
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
НЕ много ясно, че няма да оставя някой друг да решава дали да живея или неЖивотът си е мой, ще го живея както си искам
аз така правя, защото баба ми живее с нас и постоянно е недоволнаПървоначално написано от radeberger
![]()
знаиш ли напи се напуши се и се прибери кажим че те са те довели до това състояние че те задушават със сигорност е глупаво но ще ги стресниш помага понякога имам приятели които са ме карали така да се държа с мама но аз немога да се държа така но мойте приятели кава че помагатака може и да си излеиш мъката за извесно време
luda mlada ve4eno v beli se zabrkva no vinagi ka6ite opravq otdadena na prqteli
Нали знаеш ,че е грях сам да си отнемеш живота?! Когато Бог е решил, че ти е дошло времето.. тогава, иначе не го прави! За такава глупост като това!
Па заеби я дъртата ...
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Самоубийството е за слабите хора.Ти слаба ли си?С Такава постъпка само ще докажеш на баба си,че за нищо не струваш.И аз като теб имам подобна баба-непрекъснато мърмори,дразни,....Но това не е причина за самоубийство.Освен това,слагането края на живот,е бягство от проблема.
ОМГ ти наред ли си?!?Хората какви неща преживяват и през какви трудности минават а ти си тръгнала да се самоубиваш! И то за някакъв съвсем нормален проблем
. Ебаси лигавенето!
![]()
И за какво пишеш тия тъпотии по форумите като знаеш как ще о отговорят другите.