- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мре ми се вече..
Абе на всеки му мъмрят ама то без това пък няма да е интереснона тебе пък не ти ли е интересно кви ги приказва като те души и като те тества
![]()
И сега кво, ако ти кажем ДА! , ти ще се убиеш ли? Пфффф.
Иначе изтърпявай, не е нещо чак толкова голямо, да ти мърмори - ти не я слушай, ако тябва от време на време й прави забележка за това, че все пак си е твоята компания, не нейната.
Но не вярвам ти пък да се държиш както трябва към нея и без тва.
Еми, като ти се мре - мри. Как да ти помогна? Не искам да влизам в затвора от рано. Жалко за усилията на баба ти, явно никога няма да се научиш да пишеш правилно, язък за старата женица, която се вижда, че влага всичките си усилия да те вкара в релси..
На колко си, пилешки мозък?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Стига глупости.Осъзнай се!Не мисли за такива неща поговори с баба ти и я питай защо ти говори така.Обясни й как стоят нещата.Тези работи не се разрешават със самоубийство.И ако се самоубиеш кво?Имаш ли идея каква болка ще причиниш на майка си,баба си...а и не само на тях.Хората се притесняват за теб и те обичат.Старите хора са такива-мърморят си,не й обръщай внимание!Но не стигай чак до крайности...Просто си представи следната картинка-майка ти разбира че си се самоубила,помисли си как ще се чувства,какво ще прави.Целия й живот сякаш ще свърши.Това не е за месец-два.Това е за цял живот.Ти си нейна дъщеря.Няма по-силна от майчината обич.Не им го причинявай !!Един мой приятел се самоуби и какво ??Нищо не промени само дето стана по-лошо...Моля те замисли се!!
може да се каже, че мен баба си ме е отгледала и има моменти на мрънкане, но понеже Господ ме е дарил със способността да притежавам този недостатък повече от всеки друг, въобще не ми прави впечатление, намирам го за толкова естествено. не и обръщай внимание или се прави, че я слушаш.. а на пук и докажи, че ставаш за нещо, но думите и говорят, че преди всичко я е грижа за теб. трябва да знаеш, че е поела огромна отговорност отглеждайки те, то и аз да съм ще правя и ще говоря всичко възможно да нямаш акъл за 5 стотинки.. старите хора имат точна преценка за много неща, в края на краищата на колко си години, какво си видяла от живота.. няма начин да сравниш житейския си път с нейния, а когато някой по-възрастен ти го предоставя наготово се възползвай..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Стигааа .. стегни се ! Господ ти е дал живот.. поговори с нея и не прибягвай към такива решения
![]()
theo <333
Как ще си теглиш ножа?Я стига с тия глупости.....На баба ти не и обръщай толкова много внимание - нали ти си знаеш, че не си такава.Тя като е от старото поколение и всичко и е криво и грешно...И моята беше голяма гад, обаче аз като не и обръщам внимание и тя стана някак си по-внимателна, ама вече го няма номера....
А защо не отидеш да живееш с майка ти - е зависи тя какво работи и има ли достатъчно средства да те издържа там.( това вече са си ваши работи).
Първоначално написано от Beer
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Глупости,ами по думите ти баба ти явно е голяма напаст,и е доста досадна,а и май не е добре с главата така,като ми говориш.Първоначално написано от RollingInTheDeep
Когато човек навърши определена възраст,почва да си избива комплексите върху най-близките с нападки,със заяждане,абе въобще ти скапва настроението,и те изпълва със злоба, картинката ми е ясна.
Баща ми,например си го изкарва на мен,на майка,и в работата също,заяжда се за най-малкото нещо,сърди се за най-малкото нещо,абе ако не ти е вгорчил деня,няма да се чувства добре,и това не е случайно,такъв е ,защото не лекият живот изпълнен с проблеми го е направил толкова-ОЗЛОБЕН.
Баба ти,както и баща ми НИКОГА няма да си осъзнаят грешките,затова,че ни подценяват,че не ни вярват,че ни обиждат ,няма да ни разберат ,и няма да осъзнаят какъв психически тормоз ни нанасят,ами моят съвет е да имаш силна психика.
Комплексите на баща ми се дължат затова,че не е сполучил в живота,с една дума има доста неосъществени мечти като например да следва,да е заможен и пр.,това го очаква от мен
За всеки родител най-важното е детето му да бъде щастливо,така че също те съветвам да поговориш сериозно с вашите,и да обсъдиш,че този психически тормоз не се търпи,ако те обичат наистина ще направят всичко възможно да си добре.
Успехи от мен![]()
\
/ \
/
Лесно е да се говори когато не сте в положението й, но просто единсъвената надежда, която ти остава, е че ще пораснеш и ще я сотавиш, живей за този момент !!
Вярвай в мечтите си !
Еми такива са старите хора , мислят си че още живеят в 20ти век . Ама кво може да направиш ... Търпи и това е ..![]()
заради хора като теб и няколко други, чийто мнения прочетох се самоубиват деца толкова често днешно време, ако ще пускате такива коментари по добре си ги запазете за себе си, за да не съжалявате ...Първоначално написано от LeprikonA
иначе по темата ... разбирам те и аз като бях по малка баба ми беше същата досадница обаче попорастнах, спрях да и обръщам внимание и тя спря да ми досажда ... колкото до тва че те пуска само до 10, спокойно мен ме пускаха само докато е светло .. което зимата означава 6 ама както виждаш преживяла съм го и сега ми е прекрасно![]()
Бабати и ти сте две различни поколения. Тя е живяла по съвсем друг начин. Но живота си е твой. Опитай се /доколкото е възможно/ да й обясниш как живеят приятелите ти, ако искаш и като цяло днешните тийнове. Тя трябва да разбере, че днес се живее много по-различно, отколкото като тя е била по-млада и ученичка.
Аз се радвам, че моята баба е много разбран човек. Е, не е особено модерна, но приема, че днешните тийнейджъри са много по-различни и мислят по друг начин.
П.П. Какви са тези глупости за умиране? Да, гадно е само да ти натякват, че за нищо не ставаш и всякакви такива /чувам го, но не от роднини/, но я помисли малко. Тук не става въпрос само за теб, но и за близките ти хора. Понякога човек трябва да мисли и за другите.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Стегни се. Аз съм в абсолютно същото положение, само че при мен е малко по-лошо, защото тя ме обижда повече, а аз почти не мога да и спра да и обръщам вниманиеИ на мен ми е трудно....знам какво ти е, но все пак недей да мислиш за "глупостите" . Иначе на колко си години?
awerw♥
Не говори глупости. Как ще си теглиш ножа за нещо такова. Всички възрастни са такива - бъркат се постоянно в живота ти и са досадни. Но това определено не означава да се самоубиваш. Докато живееш под един покрив с тях,ще трябва да ги търпиш няма как. А после като станеш самостоятелна ще правиш каквото искаш ти и никой няма да ти се бърка. Просто се опитай да не обръщаш внимание и ще видиш как много скоро ще спре да ти прави впечатление ,и да ти пука.![]()
+ 10 за коментара на blahblaahПървоначално написано от blahblaah
Опълчи и се ! не и се спичай, надъхаи и се!!!! Живееш 1 живот който трябва да изживееш както ти си искаш не както другите ти казват! Никога Не мисли за самоубииство освен ако не си стигнала дъното.. (Затвор).. и т.н .. Също така и никога не живей само за удоволствието!.. учи,работи...защото живота си е е*ало Майката
Да се надъха на баба си?![]()
Оу, това е повече от... жалко.
Не им се връзвай на дъртите,те са си по друго време все още. Ако можеш се изнеси.
Не си единствена, душичке. Почти всички баби са такива и си пъхат носа където не трябва. Ето например моята преди няколко дена ми се обади по телефона и ме попита какво правя.. Аз и отговорих, че си дърпам филм..и се почна "откъде го дърпаш тоя филм", "е как така дърпаш филм", "какво значи, обясни на баба!"
....
Недей да си и помисляш за самоубийство! Не си заслужава. Живота е ценен и един ден ще го разбереш.Има толкова много красота по света която чака да бъде видяна! Има толкова много още да изживееш, слънчице!
![]()
мога да ти помогна с 1 ритник в главата ако искаш бързо ше свършим
Естествено че не! Моят баща е същият като майка ти- постоянно ме подценява, че нищо няма да постигна в живота, но аз не му обръщам внимание и гледам да постигна целите си, за да му натрия носът. В смисъл, аз гледам най-вече да постигна това нещо не заради друг, заради себе си....
Та...моят съвет е да не обръщаш внимание на майка ти, която те подценява за всичко и ти няма доверие, а да си гледаш живота, да си поставяш цели, които да осъществиш. Знам, че Е, и ЩЕ бъде трудно, но все някога ще станеш независима от нея.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Повярвай ми, колкото и да е зле, не е по-зле от моята баба!Такова чудовище няма просто!
Живях при нея 3 години, една ваканция отидох с баща ми до Пловдив, забравих да и звънна че няма да мога да ида у тях , тя каза на майка ми че не иска да ме гледа повече, отидох, събрах си дрехите и си отидох вкъщи. Останалите ми вещи ги е подарила на някаква циганка. От тогава нито съм я чувала, нито виждала. Нито знам как е, що е - нито ме интересува!
Има и по-зле от теб :P Просто я игнорирай и за всичко и отговаряй с "Добре!".