.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Рожден ден

Не знам дали темата е за тук, но не знам къде точно да я напиша!
    На 18.08 имам рожден ден и ми трябват идеи за игри и забавления. Мисля да го празнувам или на двора или на заведение около морето. Ще ставам на 13. Моля ви, дайте някакви добри идеи.

П.П. благодаря предварително

Мега фен Аватара на Colouring
    Досега на рожденни дни какво си правила?
    Не знам защо постоянно има теми от този род.Аз лично винаги се забавлявам на рожденни дни и други събирания,защото съм с хубава компания,в която просто е весело.. И измислени игри не са необходими.Щом си с подходящите хора това не е неободимо..Смехът и веселбата си идват отвътре,както и темите,на които ще разговаряте.

Ако пък го празнувате на морето-супер.Имате цял плаж на разположение,вода за плуване,може да играете плажен волейбол..или просто да си седите в заведението и да си приказвате.

ами досега го празнувах на двора. На последния ми рд беше украсен целия двор, а игри-пръскахме се с балони пълни с вода и играхме на истина, процент или предизвикателство

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Аз също ще ставам на 13 след два дни, но никога не съм мислила нещо специално. Компанията е важна за мен. Можеш да намериш тема за разговор, която да е интересна за всички или нещо такова. Бъди оригинална.

Голям фен Аватара на FantaMen
    1 бутилка водка с натурален сок и ако искаш на плажа ги закарай по ще се помни дълги години (поне от трезвените )
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си