.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

вагинални работи

начи с приятелката ми ходим от 2-3 месеца .. правим секс от началото на връзката ни,редовно долу горе.. начи за сичките пъти в който сме правили секс тя е свършвала 2 пъти, и то в последните 3 пъти (мисля ,че и хванах цаката )
    1. Като свърши и нали то изстича течност някаква от вагината, някви сокове еквивалент на наща сперма , като свършваме .. та нейното не е май баш безцветно,а сякаш има кръв? по чаршафите отдолу остава мокро петно което има блеедо червеникъв цвят.. Ясно ми е че не е разранена и не е чиста кръв. , не е и във цикъл със сигурност .. от какво може да е?
    2. Днес като я лизах и този натрапчиво солен вкус който до сега го усещях го нямаше,беше абсолютно безвкусно долу?! Тва може ли да е симптом за нещо? или може да е от диети някви , хранене глупости?
    3.като и бърках с пръсти и си ги извадих по пръстите ми имаше някви безцветни неща ,мънички .. като незнам, бучици сперма.. никва идея кво беше,но ми беше малко странно.. общо зето факта че вкуса не беше солен + тея неща ..
    тя е много чиста,подържана,,няма никакъв неприятен аромат .. на 17 аз съм на 18 ..

Изкъпало се е момичето, трябва да се гордееш с нея.

Супер фен Аватара на elysunny
    ти с други момичета ебал ли си се, бе ?

да е*** см се , ама принципно само за вечерта.. не съм обръщал внимание тя ми е първата по сериозна приятелка..

Повече от фен Аватара на NoMore

...

Според мен или не се поддържа или има някакво течение. Не би трябвало да ги има тези бели неща и соления вкус.
    In a mad world , only the mad are sane...

Град
    в Майнатаун, България (близката канавка)
    Ако това "нещо" е като парцали или нещо такова може да има бяло течение.
    Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!

Голям фен
    да иде на генеколог,защото има ли бяло течение и то обилно ,със сигурност има или гъбички ,или възпалени яйчници ,а с тва шега не бива
    love is gone!

Аз пък си мисля че на мацката и няма нищо. 1.това което изтича е нормално да е с леко розовичък цвят, т.е. това е течност идваща от тялото и. ще е странно ако е зелена или синя. 2.факта,че не е солен вкуса говори че има някаква промяна в метаболизма и,може тая седмица да е яла повече плодове или пък повече тестени изделия,никва идея от какво се влияе вкуса,но се влияе. Както при вас момчетата един път спермата е леко горчива,друг път леко солена,дори се е случвало да е била сладка ( ) . 3.тези нещица не са показател за нищо. Мацката ти е чиста и това е просто еквивалент на епидермиса на кожата. По време на секс има триене и клетките по повърхността,които са приключили жизнения си цикъл са податливи на "откъсване" от тъканта. Както кожата ни подменя повърхностния си слой. Та тези "нещица" са най-обикновени натрупвания от подменени клетки на лигавицата.

Или иначе казано,хубаво че и обръщаш внимание. Но няма за какво да се притесняваш,аз не виждам нищо странно или тревожно в цялата работа.
    Enjoy yoself!
    ~девойче съм~

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ми кажи и да се прегледа бе

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от marti93
    да иде на генеколог,защото има ли бяло течение и то обилно ,със сигурност има или гъбички ,или възпалени яйчници ,а с тва шега не бива
    marti93, хайде да се разберем веднъж завинаги- без диагнози. Не знаеш какъв човек чете, каква му е психиката и как ще реагира на прочетеното. За капак може да си е жив, здрав и прав.
    Обърни внимание на правописа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Може тогава да е била в овулация и затова да е имала по обилно течение.

Мойта като има бяло течение и по ръцете и пишката ми остават въпросните бели топченца.

тия течения не бяха ли миризливи , гадни ? то не е нито мирише нито тече няква гадна течност.. Има логика наистина да е подмяна на натрупвания от мембранни клетки .. Мерси dimdim
    а попринцип сички путки са солени малко или много, и тя беше така,вчера не беше.. казах и да иде на преглед, тя каза че ще иде .. Днеска като дойде в нас ще погледна пак как стоят нещата ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си