- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ретро преса?
Какво Ви е мнението за пресата?
3 ЦИЛИНДРИЧНИ ТРЪБИ С ТУРМАЛИНОВ КРИСТАЛ
ПОДВИЖНА ХРОМИРАНА ПОСТАВКА
СВЕТЛИННА ИНДИКАЦИЯ
5 ДИГИТАЛНО КОНТРОЛИРАНИ СТЕПЕНИ НА ТЕМПЕРАТУРАТА ИЗБОР В ДИАПАЗОНА: 50-200°C
LCD ДИСПЛЕЙ БЪРЗО ДОСТИГАНЕ НА РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА
ВЪРТЯЩ СЕ, НА 360°
ЗАХРАНВАЩ КАБЕЛ
ГУМИРАНО ПОКРИТИЕ НА ДРЪЖКАТА
230V, 50HZ, 120W
Ако някой я е използвал, доволни ли сте?
Благодаря предварително!![]()
Една приятелка я е ползвала ии е доста доволна от неявълните стават жестоки,а и са трайни
![]()
и на мен една приятелка ми я похвали![]()
марка ?![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Ако не се лъжа е на Сапир. Имам я, доволна съм![]()
Да, Сапир е. Е, щом само хубави работи чувам за нея.... Време е за shopping.![]()
Може ли да прикачите снимка на коса, направена с такава преса. Ако е къса - още по- добре(Мисля, че съм виждала, но все пак да съм сигурна за резултата.)
И да ми кажете цена?!На Sapir примерно..
Love to be loved by you.
Мисля, че мойта е същата. Около 45-50 лв са. Доволна съм, прави много нежни вълни![]()
Наистина ли са толкова евтини?Винаги съм мислела,че ретро пресите са доста скъпички.Хм..заинтригувахт ме.От кои магазини могат да се закупят такива Сапир?Първоначално написано от fiama
http://www.google.bg/imgres?q=%D1%80...w=1366&bih=610Първоначално написано от association
![]()
Привет от мен, отново.Купих си пресата, но не е на Сапир, а на BENZER (Бяха едно-към едно на външен вид, но като попитах каква е разликата ми обясниха, че е по-завършена и че като цяло била по-издържлива от колкото пресата на Сапир.) Взех я за 50 лева и съм много доволна от ефекта! ^^
- със лак за коса
- без лак за коса - за по-небрежен вид, нещо като beach waves
![]()
Искаааааааммммммммммммммм ! Събота отивам да си купя![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Ами, въпрос на вкусПървоначално написано от Tiin
Но и аз смятам, че без лак за коса на точно показаната снимка не е хубаво, но с лак за коса според мен става доста добре
![]()
имам преса на НЕО и май е същата и ми върши страхотна работа..наистина става много хубава прическа стига да знаеш как да използваш добре пресата
![]()
Първоначално написано от princesss8
моята е такава и съм много доволна от ншя купих си я миналата година по това време за 56лв сега гледам е намалена в метро на 35 или 40 мисля,че беше!Няма да съжаляваш вземи си я!
Имам преса за коса на Елеком-15 лв. и върши чудесна работа!![]()
никога не е късно да направиш на мръсника, мръсно .. колкото по-късно толкова по-мръсно ..![]()
не ми пука брат, казвам го широко и отворено сърцето ми за боклуци вече е затворено !! ..
И В ЕДНО СЪМ СИГУРНА, АЗ ЩЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНА В СЪРЦЕТО ТИ ..