.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Фен
    Град
    Костинброд

Леееко объркана

Така значи казват ми и чета навсякъде и 2-те мнения и се чудя на кое да вярвам.. Така девствеността се губи когато човек има полов акт или когато девствената ципа се разкъса? Смисъл така погледнато момиче отива на гинеколог не е правило секс но ципата се е разкъсала примерно от тампон или пръст та какво ще каже лекаря като види че ципата е разкъсана? Ако не сте ме разбрали правилно / не обяснявам както трябва по принцип / кога лекаря ще каже че момичето е загубило девствеността си? Когато е имало полов акт или когато ципата се е разкъсала? И се извинявам ако има такава тема, но наистина едни казват едно други друго и така да попитам повече хора за да се уверя в правилния отговор : ))
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Е ако хименът е скъсан, той откъде може да знай дали с *уй или с друго се е скъсал?

Девствена си, ако си нямала полов акт. Останалото са пълни глупости: това дето момиче си е пръснала дупето, пък химена й здрав, а се води девствена

Guest
    Думата "девственост" не означава "нескъсан химен" ?! Ако не си се ебала досега - девствена си!

Супер фен Аватара на elysunny
    девствена си, ако не си се ебала, ако си се ебала, сори мацка

Guest
    ako cipata e skusana togava veche ne si devstenica ! tq moje da se skusa ne samo pri akt ili prust

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lazunka
    ako cipata e skusana togava veche ne si devstenica ! tq moje da se skusa ne samo pri akt ili prust
    почват да ме дразнят "компетентните" ти мнениица.

Голям фен
    тц вс си го разбира по различен начин!за мен е: няма ли полов акт , си девствен!е генеколога не е врачка,той само може да види,дали си девствена или не ,а не с кaкво или кой те е "отворил"
    love is gone!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Толкова ли няма кой в тоя Костинброд, да ти пръсне сливата. Ако си красиво пyте познавам половината народ от там, се ще ти измисля някой да му отидеш на крака да те изгърми!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Толкова ли няма кой в тоя Костинброд, да ти пръсне сливата. Ако си красиво пyте познавам половината народ от там, се ще ти измисля някой да му отидеш на крака да те изгърми!
    Пхахааха спри са бее ,човек Мацка,девствена си,ако не си правила секс.Оттам нататък бъркане с краставица/чушка/патладжан/тиквичка/кренвирш/дезодорант/пръст не се брои за секс.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Олеле ... много ясно,че се губи,чрез полов акт

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Цитирай Първоначално написано от lazunka
    ]ako cipata e skusana togava veche ne si devstenica ! tq moje da se skusa ne samo pri akt ili prust
    Тоест ако е гимнасти4ка, направи шпагат и хименът и се скъса (възможно е) ве4е не е девствена.... ъъъъ
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Такива теми има доста, а и вече ти отговориха на въпроса.
    Ключ.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си