Здравейте Имам въпрос към вас. Притеснено ми е... Проблема е следния, нямам гадже, но когато изляза с момче, което ми харесва като човек, като компания и в същото време почва да ме приелича и сексуално. Аз обаче не искам да имам гадже, един вид си изградих стена, която не позволява да имам чувства, защото от връзки много страдах, имаше 2 момчета, с които съм била и мнного страдах по тях и вече не искам да страдам, някак си станах безчувствена. Момчетата са ми приятни като компания и естествено ме привличат сексуално. Но тук идва следното нещо, аз не искам да правя секс с тях, може да имам такива мисли признавам, но не искам да стигам чак до това. До едно готино момче усещам някаква сигурност, действа ми мн добре. Много обичам да се гуша и да ме гушат и чессто се случва да се гушвам в момче. Обаче то това си е че му се натискам и той почва да мисли, че искам да спя с него, че му се натискам и съм леко момиче. Аз даже не го крия като гушна момче и вървиме примерно , а да кажа аз живея в малък град демек с малко хора и всички се знаят един вид, та минаваме той ме изпраща примерно вечер, или в центъра и ме виждат познати, комшии и почна така да се говори че съм леко момиче и то от страни така изглежда а хората не знаят че аз не спя с тях. Дано да ме разбрахте. Въпроса ми е как изглежда всичко това от страни според вас?