.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

закъснява?!?

искам да попитам последния път когато ми дойде беше с продължителност 12 дни,а по принцип е по 6-7,и трябваше да ми дойде някъде между 22 и 30 юли но все още не ми е дошло...на някой случвало ли му се е и имам ли повод да се притеснявам?

Guest
    предполагам не си девствена?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Запази си час при АГ и обясни за какво иде реч.
    Ако МЦ ти е редовен, 11 дни /най-малко!/ са си повод за тревога.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    На мен миналия месец ми закъсня около 10-11 дни и въпреки че тестът беше отрицателен, посетих гинеколог, за това те съветвам същото да направиш и ти.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    предполагам не си девствена?
    тц,девствена съм...
    ми днес всъщност ми дойде,ама пак почва слабо като миналия месец и дано да не продължи така че миналия месец половината ден ми идва-втората няма никой и така 12 дни ми се скъса нерватаа...ми от известно време ми беше редовно но нещо тия два месеца се гъбарка яко а не обичам да ми закъснява и да ми е повече от 6-7 дни...

закаснява миии

моля ви кажете ми от какво може да е закаснява ми от 5 месеца не съм девствена..не сам и бременна на 14 години сам мн ме е страх..
    plami

Guest

Re: закаснява миии

Цитирай Първоначално написано от malinka666
    моля ви кажете ми от какво може да е закаснява ми от 5 месеца не съм девствена..не сам и бременна на 14 години сам мн ме е страх..
    и двете - ЛЕКАР!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си