Амии то заглавието всичко си казва , страдам от безсъние.. Последните 4-5 дена всеки ден заспивам в 7 или 8 сутринта
.. всеки път щом стана се чувствам, като ритана зелка (метафорично каазано) .. Така , че ако някой също е страдал .. и знае с какво може да ми помогне ще съм многоо благодарна .. !!
![]()
спри да бездействаш
Навик е от работа и аз свикнах така като теб...Всяко лято съм така и нз .. харесва ми .. лягам в 8 ставам в 2 и така ..Просто един ден изкарай на кафета и енергийни напитки без си лягаш вечерта ще умреш и ще заспиш в нормален час ...и се молиш на последващият ден отново да ти се приспи към 12-1
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Охх тва с безсънието го преживявам сега и постоянно ама има няколко начина...
1.Лягаш и почваш да броиш от 1000 надолу и няма да усетиш на коя цифра си заспала.
2.Преди лягане изпиваш един топъл чай(или мляко) и си взимаш топъл душ после си лягаш.
3.Пускаш си приспивни песни - имам едни много подходящи за случая, много са релакс. Водят се колекция "Romantic Guitar", просто така ти дърпат шалтера, че не разбираш какво е станало![]()
4.Лягаш и почваш да броиш овце (лично при мен няма ефект)
5.Ставаш два-три поредни дни в 7.00 или в твоя случай въобще не си лягаш и вечерта в 21.00 си в хоризонтално положение.
6.Намираш си някоя девойка с медено гласче да ти чете приказки(ако си момче де)
7.Преди лягане ако правиш секс ще спиш като пън.
8.Може да си хапнеш преди лягане, тъй като всеизвестен факт е, че след ядене кръвта се средоточава предимно в коремната област и мозъка леко се обезкървява и това му действа леко приспивно
9.Лягаш, гушваш възглавницата и не я пускаш. Яко й се натискайКаквото и да ти говори и да ти увещава, не я пускай, рано или късно ще ти се предаде :P
Надявам се да съм ти помогнал![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал