.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Аз гледам да изгоня баба ми и дядо ми да не ме занимават, а вие се сърдите, че не ви обръщат достатъчно внимание, завиждам ви

Супер фен Аватара на badsector
    Като порастнеш, ще имаш много мъжко внимание. Особено, ако хващаш окото....

Град
    София
    Не е ли по-нормално да общува с момче?!Какви са ви общите теми с него:
    1.Коли-не ми се вярва...
    2.Риболов-мисля,че ако го помолиш да ходите за риба няма да ти откаже,но се съмнявам да си мераклийка...

Освен това,ако наистина си умна (което не е видно от оплакването ти),но хипотетично-ако си умна,първо би разбрала,че той го хвали за петиците,тъй като е тъп,второ би се сетила,че в случая няма двоен стандарт,тъй като явно сте много различни с братовчеда (поне по думите ти съдя за това)...

Егати, отказвам се, тоя човек е невъзможен, или ми се подиграва, или пълен игнор. Не ми е в кръвта да се мазня като братовчедите ми, нито някога ще започна да се интересувам от тъпото му рено, хайде, да се обичат тримата и да не ме занимават! Какво да се пъна аз, като той не си прави труда да ме погледне в очите?!? На семейни обеди всички стоят на столове, а аз- на табуретка. Майната му, щом не ме зачита като своя, прав му път, винаги е защитавал повече ония там, защото ако си мъж, не може да ти се противоречи, а думата ти е мъдростта на вековете... Идея си нямам как майка ми е издържала, явно не ми остава друго, освен да му чистя и скромно да му кимам. Не мога повече да завися от неговото мнение, преди ми беше критерий, сега просто искам да живея за себе си и повече не искам нищо от него.

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Аз по принцип изобщо не говоря с дядо ми, с тоя човек не може да се говори . Винаги трябва да е на неговото. Пък и не сме говорили за нещо, ако не спорим.. абе така са старите хора . Някои дори имат по малко акъл от 10годишни деца. Да не ти пука . Ти пък прекарвай повече време с баба си, със сигурност ще е по-забавно отколкото с дядката .
    Напълно си права единия ми дядо е същия, заговорим ли се за повече от минута започва кавга, а и те с възрастта оглупяват и изкуфяват, а моя а моя вече е на 72

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Изглеждаш, като че ли имаш нужда от това внимание и се изяждаш от яд.
    Иначе, те обичат да прекарват повече време с момчетата - могат да си говорят на разни теми, докато с момичета темите не са чак толкова много, нали се сещаш? Поспри се със завистта и се успокой. Говори с нея , ако стане-стане. Не си умряла за вниманието му я, родителите ти отделят достатъчно.

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Абе човек, като гледам какво си писала, реших да те питам:Ти сигурна ли си, че не чакаш само да докопаш някое наследство?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си