- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Гади ли ви се някой път след уморителна тренировка?
При мен някой път ми се е повръщало . Не знам, за това дето нямам маса ли , дето не ям много или...м, но е така.
Случвало се е,ако съм ял доста преди това.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Особено при аеробна тренировка. При анаеробна обикновено не.
Ако съм ял или пил повече (вода), не съм си доспал, не съм ял нищо.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Случва се. Състоянието ти зависи от това, което (не) си ял или пил преди това. Зависи и какво точно си ял преди това. Наблюдавай се от какво ти става така и го избягвай, вредно е.
Попринцип ми се е случвало, когато нищо не съм ял.
Често се случва при високо интензивна тренировка или при приемането на бързи въглехидрати преди нея,известно е като хипогликемия(ниско кръвно/умора).
Случвало ми се е като правя коремни преси към края на серията да ми се гади
Един път ядох баничка преди тренировка и после направо си повърнах![]()
последното хранене преди тренировка трябва да е ПОНЕ преди 60 мин ...
много от вас не го спазват това и ефекта е "фонтан", освен това ако не е минало известно време от хранененето тренировката ви направо си е губене на време, понеже инсулина е на МАКС
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Случва ми се особено напоследък всяка вечер по 10 километра а и е доста жега,направо ми се тресе всичко,блед съм и ми идва да си повърна червата хубавото (или лошото) е,че аз не мога да повръщам...![]()
При тежък клек и тяга ми се е случвало да ми се повръща, но за щастие само веднъж повърнах по пътя към дома.
Научих се да казвам истината, едва когато другите ме научиха как да лъжа...