.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Противозачатъчни

Здравейте, от скоро започнах да ползвам Ясмин и в момента изпих 21 хапчета и съм в 7 дневния период,в който чакам да ми дойде.Обаче проблема е ,че не ми идва вече 3ти ден и не знам дали имам основание да се притеснявам при положение,че не съм изпускала хапчета или нещо друго.А другото ,което е ,че от както ги спрях имам по-малко апетит някак си ,а докато ги пиех ядях през 1 час много бях гладна ужас беше :Х обаче дали е от тях или просто от организъм.Аз съм сега на тема отслабване и ако от тях наистина ми се яде повече има ли други с които не се яде толкова :Д

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Принципно трябва да си дойде на 2рия - 3тия ден. Ако не ти дойде и утре, иди на гинеколог по-добре. За апетита не знам, аз съм на същите хапчета от половин година и не виждам разлика.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Принципно трябва да си дойде на 2рия - 3тия ден. Ако не ти дойде и утре, иди на гинеколог по-добре. За апетита не знам, аз съм на същите хапчета от половин година и не виждам разлика.
    Нямат ли някакви странични ефекти тези хапрета?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Потискат овулацията в дългосрочен план- може да са необходими 2 години в някои случаи, за да се възстанови. Иначе повишават риска от рак на гърдата, от тромбози, може да се развие хипертония, може да се появи мигрена, да се появят доброкачествени образувания на млечните жлези и т. н. и т. н. Да не говорим, че си с вързани ръце, когато се налага да пиеш и други медикаменти по време на приема на ОК и се тревожиш, ако се наложи да пиеш АБ- дали няма да се появи диария и да се наруши действието на ОК.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Това само при Ясмина ли е или при всички противозачатъчни, kalpazanka?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Това само при Ясмина ли е или при всички противозачатъчни, kalpazanka?
    Всички.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    В момента пия Yasminelle, но за хормонална регулация, а не като противозачатъчни. Отразиха ми се перфектно, бяха ми предписани от гинеколог, цикълът ми дойде на третата сутрин след като ги спрях.
    Не ми се отразиха на апетита, даже свалих 2 кг.
    Иначе аз съм против противозачатъчните и ако не ми се налагаше да ги пия тези няколко месеца, за да мога въобще някога да забременея, не бих, но това са си лично мои предразсъдъци.
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    В момента пия Yasminelle, но за хормонална регулация, а не като противозачатъчни.
    Това, че ги пиеш за регулация, не означава, че не си действат като противозачатъчни с всички позитиви и негативи от това.
    Горе главата- такъв пол сме, че се налага да правим и жертви в името на бъдещите ни деца.
    За последното ти изречение- категорично подкрепям.

Повече от фен
    ама и аз пия противозачатъчни защото имам хормонален дисбаланс абе нещо такова . тва верно ли е толкова опасно :ООО
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си