- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Поръчка от FOREVER21 - възможна?!
http://www.buynowfromusa.com/3/302/O...-Forever21.htm
какво мислите за това
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
да, а и доставктата от америка до тук е 20 долара..
дайте да направим обща поръчка
За обща поръчка съм навита и аз.![]()
![]()
To infinity and beyond.
то целия форум - откога искаме доставка до бг..
само някой да се навие да я направи общата![]()
хаха, на мен сестра ми ще ми "достави", защото сега е в Щатите ... доста хубави и евтини неща има, за качеството не знам.. но казвайте ако има още навити за обща, защото сестра ми сигурно ще се изкуши да напазарува повече за себе си - то нормално де...![]()
и аз искам![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....
При общата,ако поречаме много не се ли задържа на митницата и да се плаща още 1 такса.Според мен трябва да си поръчваш по 3 блузки да кажем само на 1 поръчка и после още.Някой по-навътре в нещата да помогне![]()
И аз съм навита за обща поръчка. Бая бижута съм си харесала от тоя сайт.
и аз също съм навита има много хубави неща![]()
Попринцип стойността на поръчката не трябва да надвишава 20 долара.Ако е над 20 долара я задържат на митницата..уж.Имала съм поръчки от по 160 долара и не са ги задържали,но съм имала и по 16-18 долара.който са били задържани...Питала съм на митницата и ми казаха,че ги задържат пройзволно...Не знам дали е така но...Абе въздържайте се от поръчки над 20-30-40 долара..много по вероятно е да ги задържатПървоначално написано от DisturbiaV
![]()
Първоначално написано от amk933
Преди време им разглеждах сайта и направо се бях влюбила във почти всичко, но като отидох на място преди седмица-две в техен магазин абсолютно нищо не ми хареса![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Не знам, просто някак си на снимките бяха по-различни. Нямам предвид, че е било лошо качеството, но първо, че имах проблем с размерите-всички бяха ооооооогрооооооомни (въпреки, че проверявах по една таблица кой UK размер съответства на моя европейски размер) и също така просто нищо не можах да си харесам.. Някак не ми допадна нищо. На снимките много повече ми харесаха, явно просто не мога да си се представя с някои дрехи като ги видя в действителност![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥