.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Град
    Пловдив

истинска любов

Според вас съществува ли ИСТИНСКАТА любов в тийнейджърската възраст ( примерно 12 - 18 год.) ? ...тъп върпос, но ми е интересно да чуя други мнения !
    My beautiful demon is calling for you...

Не! Та какво разбира от любов едно дете на 12 примерно?

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Цитирай Първоначално написано от liliii
    Не! Та какво разбира от любов едно дете на 12 примерно?
    Да, така е. Но на 15-16 мисля,че може и да има..
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

аз мисля, че Определено има любов макар и да не съм я срещнала

Зависи.. Който си я е открил Не е нужна философия за любовта.. как какво разбират тийновете.. баси отговорите

Иначе ИМА

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Има.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Истинска любов има навсякъде и при всяка възраст. Просто има различни форми. При големите е под формата на връзка със секс, споделяне и взаимност. При малките е държане за ръчичка и задружни игри. Разликата при различните възрасти е, че колкото по-голям ставаш, идват все повече и поече отговорности във взаимоотношенията. Това ги прави по-сериозни и сложни. Не задължително по-истински.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Разбира се, че има, просто на тази възраст тийнейджърите имат други приоритети
    NOH8

Мега фен Аватара на xoxi
    Много ми хареса отговора на SisiStrange !
    Според мен дори децата обичат повече и по-силно.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Разликата при различните възрасти е, че колкото по-голям ставаш, идват все повече и поече отговорности във взаимоотношенията. Това ги прави по-сериозни и сложни. Не задължително по-истински.
    Много си права. И съм напълно съгласна с тебе. Но все пак надали децата на по 12-13 години знаят точно какво е любовта,какво искат и очакват от нея.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Първото влюбване винаги е най-силното . Иначе защо е първо? В детска възраст всичко ти е чисто и невинно,такива са и силните чувствата изпитани тогава. Може да си на 5,15,50... и да ги изпиташ като първи, ако не си изпитвал нещо такова някога.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

всеки си има своята половинка.. въпрос на време е да я срещне ..

Повече от фен Аватара на bbadass
    Съществува

Истинска любов има..
    Но на 12-14 годишна възраст не е възможно...
    : )

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от DreamForYou
    Истинска любов има..
    Но на 12-14 годишна възраст не е възможно...
    Зависи .. колко е дорасло и какъв им е погледът над живота на 12-14 годишните. Има които просто наистина тогава откриват първата истинска любов. Под 18 няма такава любов. Настина се открива тази любов над 18 първо да заживееш с човека и след това да сключиш брак и да имаш семейство, деца.. и т.н. преди това е просто практика - с момчетата/момчетата. Всеки на 15-18 години си мисли - о, аз съм толкова голяма.. имам сериозен приятел, това е истинската любов .. докато един от двамата не почне да си прави номерата и другия се раздразни като дете. Така че всеки с времето си. Никой не може да слага под общ знаменател 12-14 годишните, защото са по-малки от тях и на тяхната възраст не са открили тази любов. Други пък са имали този шанс да открият тази любов и никой няма право да им забранява и да ги съди за това!!
    И да съществува..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Съгласна съм с мнението на SisiStrange

Повече от фен
    Град
    плд
    Може и да има, но към по-големите години към 17-18, защото на 12 едва ли едно дете знае какво иска. Е, не че на 17 знаем, но все пак сме понаучили някои неща. Някои казват ученическата и първата любов не се забравят. Макар първата любов да дойде и по-късно, когато сме по-големи.
    Но пък защо не! Според мен може да има истинска любов в тази възраст и точно, защото сме по-малки тя е толкова чиста и невинна.
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Re: истинска любов

Цитирай Първоначално написано от Lexyy
    Според вас съществува ли ИСТИНСКАТА любов в тийнейджърската възраст ( примерно 12 - 18 год.) ? ...тъп върпос, но ми е интересно да чуя други мнения !
    Дам според мен съществуа, но до време.. рядко е истинска, но я има... когато иначе често е истинска - тя е в рамкита на няколко месеца мнооого рядко дълго време продължава.... пък от тийнеиджъри да се женят примерно е ощще пооо рядкоо ха(шо има и такива)!
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не знам,но когато бях на 16,се влюбих и още обичам,а вече съм на 21.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Естествено. ^^

Супер фен Аватара на elysunny
    първата любов е в порядъка на 15-19 години

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Да,съществува.Защо си мислите,че един 25 годишен човек да речем може да обича истински,а едно "дете" не може ? Детската любов е най-чиста и истинска

Повече от фен Аватара на w0lf
    Няма такова нещо като "истинска" и "изкуствена" любов. Любовта е една, когато обичаш някого. Ако не го обичаш, значи не изпитваш любов, простичко е.
    madafaka

Да,има истинска любов,но няма нищо вечно.
    Колкото до любовта при децата,тя е подценявана,но мисля,че е грешка.
    Децата се влюбват много лесно,при това силно с бурни страсти и емоции,лошото е,че като се влюбят се вкарват в някакви филми,и правят какви ли не глупости,любовта е до време след нея остава само навикът и уважението.

Само да кажа,че хората ,които изпитват ревност към някого означава,че любовта не им е истинска,защото в истинската любов няма ревност.
    Ревността не е проява на обич,както си внушава ревнуващият,а е висша форма на егоцентризъм,независимо под каква форма е ревността малка или голяма проява на егоизъм е.
    А ,в днешно време всеки човек е малко или много егоист,защо хората изневеряваме на даденото ни доверие от някого,ами защото егоизмът е над всичко.

Голям фен Аватара на pofek
    Според мен истинската любов може да се срещне по всяко време,но след 15 годишна възраст...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си