- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Винаги съм се чудела дали..
Не съм пробвала никога, по простата причина, че не съм толкова заета, че да не мога да запомня елементарни дейности. Според мен това е за хора с много ангажименти, каквито едва ли са тинейджъри![]()
то така живее ли се бе като машина![]()
Не![]()
И не мисля, че бих пробвала, просто знам, че няма да ми се получи.
В живота си не съм човек, който планира всичко.
Обичам да имам свободата си на разположение, не мога да си представя да следвам някакви глупави разписания![]()
Просто оставям нещата да се случват, така, както на момента ми се иска да станат.
"Изживей този миг, за следващия после ще му мислиш.."
ми, даПървоначално написано от ri41
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
не,никога не съм си правила планове..каквото стане![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Дори не си помислям да живея по такъв план : )
Смятам това за абсолютно невъзможно.
Най-много да го приема като предизвикателство за 1 ден, но не да ми стане навик и начин за живот.
Единствено като уча гледам да се насилвам да седна в точно определен час (напр. 14 часа), но това го правя от съображения, че ако отложа да уча в 14, ще легна да спя, ще се омързеливя, нищо няма да свърша и така.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Докато ходех на училище постоянно си чертаех таблички с програмата за следващия ден и някакви такива простотии на едно листче.Общо взето ми отнемаше повече време да си съставя таблицата, отколкото да свърша задълженията,
но то май и затова я правех.Безсмислено е да казвам, че повечето от плануваните неща, не биваха изпълнявани.
Все още над леглото си имам един лист, на който пиша разни "важни за деня неща". Много ми е приятно да се занимавам с изработването на подобни списъци, таблици и пр. Правя ги не защото имам нужда от тях, а защото ми доставя удоволствие.
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Аз си набелязвам само най-важните неща за следващия ден, които е сигурно, че ще свърша. Иначе чак да се водя по часове и такива работи - не. Със сигурност се случват непредвидени неща - това е животът.![]()
Пробвала съм няколко пъти, понякога спазвам това което съм си написала да правя пък друг път не го и поглеждам![]()
Благодаря за отговорите.![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Опитвала съм се:мнооооогоооо пъти. Но никога не ми се е получавало. Много съм непостоянна.
Опитвала съм да си живея по график ама тва не е за мен, не се получава
Хъх, не. Организацията и дисциплината не са за мен.
Правила съм си график, обаче винаги нещо се случваше и ми проваляше програмата![]()
I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love ... be everything that you need ... <3
Разпределям си времето, да. Така ми е много по-лесно и се чувствам по-спокойна, обичам всичко да е по план, но не в тефтерче, а на ум си го правя.Например си казвам- днес ще се лакирам, ще чистя и т.н и си правя сметка г/д до колко часа ще свърша еди кое си.
![]()
Опитвала съм се няколко пъти,ама все се заплесвам някъде и не се получаваИначе всеки ден си премислям какво имам да правя за деня
![]()
Пробвал съм,ама нещо все не ми се получава!!![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
като бях малка се пробвах, но издържах само 2 дни![]()
Сега като се замислих мнооого искам от ония коркови дъски,на които си слагаш бележки/снимки и всякакви щуротии.Няма всичко да ми е по график,но ще си набелязвам поне какво трябва да направя.
Като бях малка пробвах, ама изобщо не се получи. Издържах максимум ден.![]()