- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Да говорим за игри,купувате ли,любими и т.н !?
Здравейте,забелязвате ли,че в раздел "Информационни технологии" рядко се говори за игри ? Хайде да поговорим малко ....
Та вие купувате ли си игри ?
Аз лично го правя (поне такива,каквито си заслужават де) ....
Кой ви е любимия жанр ? А любима игра от жанра ?
На мен лично любима игра ми е Prince of Persia заедно с Assassin's Creed но това от приключенските ...
Любимото ми FPS е Call of Duty MW 1,2 заедно с Wolfenstein
Рейсинг естествено,че Need For Speed ( Most Wanted)
Главно играя приключенски игри от трето лице![]()
А вие ?![]()
Еми аз играех Gta Vice City, Gta San Andreas, а сега си играя cs 1.6 отново.
Имам закупени TF2(от 2008 година), CS:S(2007), Crysis(първия) и си ги играя, така че да, купувам, когато си струва.
за игра пари никога не бих дал (ако е 5 леа зависи) иначе любими игри - Wow, Assassin's Creed, NFS, CS
Човек,който не би могъл да отдели пари поне за една игра в живота си не може да се нарича геймър...![]()
В момента съм се хванал да преиграя Prince Of Persia (на UbiSoft без тази от 2008г ... тя не ми харесва) иначе последната година играя главно NFS World безплатна еима и платени неща де, но като цяло играта е free to play
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Аз имам плейстейшън3 и понеже държа на мултито имам само купени игри но понеже не преливам от средства първо проучвам една игра и ако ми хареса си я взимам.
Insieme assassini !
Който си е купил Team fortress 2 се е набутал яко!Steam я направиха безплатна! В последно време само нея играя щот е мн яка![]()
Иначе любими са ми Max Payne(1&2) и Hitman (Всичките) Най-доброто MMO за мен e AION!
Играя League of Legends само... и то от време на време...
Не сме набутани, имаме premium acc-та. OKTHXBAI.Първоначално написано от capslock
Аз си купих Red Faction armageddon но само защото я набарах на супер оферта в магазина в кошницата с евтини игри 3 евроА на витрината беше 50 абсолютно същата опаковка и игра сигурен съм !!!
Та купих си я ама нещо не ми харесва... така че наистина е по добре игрите да се проучват преди да се купуват !
Assassin's Creed или Prince of Persia са едийнствените заглавия за,които не ме интересува,какви са и си ги поръчвам веднага щом излязат само заради името,а и съм сигурен,че ще са яки ...![]()
Бузанчо в медения святПървоначално написано от mediumpimpin
Иначе играя всякакъв вид игри стига да не са повтаряне на едно и също действие само с различен предтекст напоследък съм играл Test drive 2 единствената игра която имам купена е Serious sam 2 и това е една от най - запомнящите ми се игри.
Нe.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Закупени имам WoW, WoW:TBC (Бях млад антиcоциал) и Hard Truck 1вта играКупих cи я 2002 май
![]()
Хаха hardtruck-а и аз го имам, стои до кутийката на CSS-а, ама не го бях забелязал.![]()
Само Counter Strike.. За друга не бих дала.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Diablo II, Age Of Empire II,III,IV, Couter-Strike 1.6, Half Life 1.5, Half Life 2, Postal 2, Herous III,IV
Има и още![]()
Като откача, откачам!