.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

За девствениците на 21...

Попадали ли сте на 21- годишни момичета или момчета, които не са го правили все още? Какво ви е мнението?

Запознах се с такова момче. Има лице на фотомодел! Много е сладък и умен! Но не го е правил, защото иска да остане девствен до първата си брачна нощ.

Добре! Приех го! Напълно си е нормален. Просто е протестант. Цялото семейство са такива и са много приятни хора. Брат му е по-малък( моите години- 19). И не е девствен. Много сме си говорили.

Работата е такава,че когато попаднеш на човека, с когото искаш да бъдеш е нормално да се случи. Уважавам желанието му. Но и той го иска! Виждам го как се измъчва. Моля, без подигравки! :S Не знам какво да правя!

Мега фен Аватара на xoxi
    Ми вдигайте сватба.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    А сигурна ли си че не се е бъзикал ?

Цитирай Първоначално написано от p3tinc3t0
    А сигурна ли си че не се е базикал ?
    Доста време го мислих, но след като отидох на тяхна литургия започнах да го разбирам Не се шегува.

Аз знам също едно такова момче протестант. Интересна история е покрай него: не смееше дори да мисли за полови взаимоотношения (буквално), недоумяваше другите защо ги правят тези работи, ако случайно изпсува, започва да си мисли, че е направил нещо много лошо и все такива работи. Но попадна на едни познати момичета по-разкрепостени и те се надъхаха да го вкарат в "кривия път" ... и успяха

Поредното доказателство, че една жена като иска нещо, никой не може да я спре

Град
    Варна
    Ами аз лично загубих девствеността си на 19 ,почти 20( което според днешните разбирания е твърде късно) и ако не бях срещнала човекът, с който съм, сигурно и аз щях да чакам първата брачна нощ ... А това за първата брачна нощ (това което се е правило в миналото, а не както е сега- поредната секс вечер) е хубаво като идея , но неприложимо в днешно време.Но при твоя човек е по-скоро заради религията според мен .
    Печели без да се фукаш, губи без да се оправдаваш!!!

Но се замисли като си харесаш някой, докато трае времето на зарибявки сваляне, тръгване как му набираш и накрая като си легнете за сефте какъв кеф е Като при първа брачна нощ: чакаш чакаш и накрая си изригваш от кеф, горе долу същото

[quote="zoi43to"]Ами аз лично загубих девствеността си на 19 ,почти 20( което според днешните разбирания е твърде късно) и ако не бях срещнала човекът, с който съм, сигурно и аз щях да чакам първата брачна нощ ... А това за първата брачна нощ (това което се е правило в миналото, а не както е сега- поредната секс вечер) е хубаво като идея , но неприложимо в днешно време.Но при твоя човек е по-скоро заради религията според мен .[/quot]

Да, религията. Но нещата са много субективни. Може да си вярващ и без такива крайни мерки. Това си е нещо, негово. Иска сигурно да си докаже свой работи или нещо подобно- ОК. Но когато се измъчваш едва ли не, защото преди било така, днес-иначе... И аз вече не знам. Само той си знае. Но това се отразява на отношенията ни и мисля да си останем само приятели.

Град
    Варна
    [quote="summerflower1"]
    Цитирай Първоначално написано от zoi43to
    Ами аз лично загубих девствеността си на 19 ,почти 20( което според днешните разбирания е твърде късно) и ако не бях срещнала човекът, с който съм, сигурно и аз щях да чакам първата брачна нощ ... А това за първата брачна нощ (това което се е правило в миналото, а не както е сега- поредната секс вечер) е хубаво като идея , но неприложимо в днешно време.Но при твоя човек е по-скоро заради религията според мен .[/quot]

Да, религията. Но нещата са много субективни. Може да си вярващ и без такива крайни мерки. Това си е нещо, негово. Иска сигурно да си докаже свой работи или нещо подобно- ОК. Но когато се измъчваш едва ли не, защото преди било така, днес-иначе... И аз вече не знам. Само той си знае. Но това се отразява на отношенията ни и мисля да си останем само приятели.
    Религия,семейство, като се замисля обаче при момчетата е по-различно (девствеността ) защото примерно при момичетата много лесно може да се разбере ако не е девствено(скъсан химен)=~ девственосста е по-ценна при нас или поне аз така го разбирам , а при момчетата не е така... сложни станаха обясненията ми ама предполагам ме разбра... Секса е важен за една връзка, но не мисля че трябва да я прекратяваш заради това .Поговорете сериозно .Но щом той се измъчва ,значи иска да прави секс но нещо му пречи .Поговорете,опитайте се да правите секс или поне само се натискайте по-често докато той не го пожелае и спре да се дърпа.. Успех
    Печели без да се фукаш, губи без да се оправдаваш!!!

Голям фен Аватара на N1ksun
    Ако обичаш момчето не го зарязвай заради единия секс , това не е най-важното нещо на света нали ? Уважи желанието му и той би уважавал твоите желания по късно :P . Както си разбрала сама той е свестно момче не го изпускай , секса ще стане рано или късно .

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    На мен всички тия ограничения, наложени заради религията са ми непонятни. Вярата е за да имаш надежда и сила в трудни моменти. Не, за да се мъчиш в нейно име.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Re: За девствениците на 21...

Щом и го иска значи скоро ще се пречупи Бъди по настоятелна

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Ми вдигайте сватба.
    Хаха еваала
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Тя:Няма да мога да ти пусна докато не се омъжа за теб.
    Той:Ко?Не не мерси,прав ти път и много здраве в манастира.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun
    Ако обичаш момчето не го зарязвай заради единия секс , това не е най-важното нещо на света нали ? Уважи желанието му и той би уважавал твоите желания по късно :P . Както си разбрала сама той е свестно момче не го изпускай , секса ще стане рано или късно .
    Да, ако се оженят. Ами ако се размотава с него години и той реши, че тя не е жената за него и не правят секс? Това си е пропиляно време. Ако останете приятели, ще имате почти същите взаимоотношения, само че без секс...в крайна сметка, секса колкото и да не им се ще на някои хора, е огромна част, от пъзела, наречен връзка. И без него, този пъзел не е пълен, връзката също.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Да, ако се оженят. Ами ако се размотава с него години и той реши, че тя не е жената за него и не правят секс? Това си е пропиляно време. Ако останете приятели, ще имате почти същите взаимоотношения, само че без секс...в крайна сметка, секса колкото и да не им се ще на някои хора, е огромна част, от пъзела, наречен връзка. И без него, този пъзел не е пълен, връзката също.

Ок щом за тебе , това че не са правили един секс е пропиляно време хубаво , значи толкова цениш и връзките . Има нещо много по-важно в една връзка от секса и това е любовта , има ли я връзката ще е напълно пълноценна . Момчето се е пазило толкова много , той е от този тип които уважават полвинките си и се привързват много към тях , още повече момчето е искренно вярващ което го прави по сериозен в това отношение . + тва има достатъчно хубави моменти , които не са свързани с секс :P

Супер фен Аватара на ubuntureload
    С тоя се гушкай и целувай, а се чукай с брат му!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Супер фен Аватара на MojoJojo88

Ок щом за тебе , това че не са правили един секс е пропиляно време хубаво , значи толкова цениш и връзките . Има нещо много по-важно в една връзка от секса и това е любовта , има ли я връзката ще е напълно пълноценна . Момчето се е пазило толкова много , той е от този тип които уважават полвинките си и се привързват много към тях , още повече момчето е искренно вярващ което го прави по сериозен в това отношение . + тва има достатъчно хубави моменти , които не са свързани с секс :P
    Ти сянката му ли си, че толкова хубаво знаеш?
    И мога да ти кажа, че ценя ужасно много връзките, особено собствената си. И че връзка без секс не е пълноценна, а любовта, колкото и да е силна, умира в един момент, когато не е и физическа.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Ти сянката му ли си, че толкова хубаво знаеш?
    И мога да ти кажа, че ценя ужасно много връзките, особено собствената си. И че връзка без секс не е пълноценна, а любовта, колкото и да е силна, умира в един момент, когато не е и физическа.
    Сянката хммм , да донякъде бих казал , че съм . Не ,чеее те опреквам нещо ама бъркаш , любовта умира само когато не е истинска . Иначе , радовам се цениш връзките , браво(не иронизирам) .

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Имам приятел, който е на 24 и е още девствен. По същата причина!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Трябва да си адски силен характер , особено за момче , честно аз така немога ... мен 2 седмици са ми много ама карай
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

имам един познат на 20 който до колкото знам до момента не е пипал момиче и не е имал гадже...не е до религия,просто зарязва всяка която приятелите му не одобряват...иначе нямам идея какво да ти кажа,но да знаеш че има и по лошо...

това с чакането до първата брачна нощ е гадна работа............. и представи си не си допаднете в секса и кво правите?-поредния развод. Според мен или го навивай да спите или изобщо не си губи времето.Не казвам, че не си заслужава ама представи си е така? + това както казаха по-горе може да реши, че ти не си подходящата и хоп да се озовеш в нищото... години пропиляно време и никакъв секс

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Много силна воля се иска за тва. Макар че съм точно обратното на въздържател, уважавам такива хора заради волята им.

Ако смяташ, че искаш да се омъжиш за него, като мине достатъчно време и ти предложи, го направи. Ако нямаш такива намерения и наистина го харесваш, не го карай да прави нещо против волята и вярванията си, защото ще е егоистично и просто скъсай с него.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    С тоя се гушкай и целувай, а се чукай с брат му!
    Евала за отговора ..
    Каране на колело

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си