- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За девствениците на 21...
да, и аз се изкефих ;дПървоначално написано от Kitty93
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
А то, както и развода май е забранен... Не съм сигурна де.Първоначално написано от malkotoo
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Човек до известна степен трябва да е егоист във връзките. Пробвай да земеш всичко от връзката с момчето, в това число и секса.
Ще го чакаш, чакаш, след известно време нещо ще се обърка, ще се разделите и ко? Времето отишло на вятъра, да не си правиш ти кефа ами да се съобразяваш с религиозни забрани и месения в личния живот на хората
Първоначално написано от naQkataRaota
Светът е но това дередже , заради такива като теб , а и като гледам все по зле и по зле ще става . Егоист вика човек трябва да се старае да дава всичко от себе си спрямо другите ( ако го заслужават). А на Сиси и казвам , да така е човек който се ожени\омъжи няма право да напуска полвинката си .
Хаха , добре представи си ,че ти даваш абсолютно всичко в една връзка,ама не получаваш същото в замяна?! Как да нямам право да напусна половинката си ?! Кво, да не би да е смъртно забранено!Светът е но това деледже , заради такива като теб , а и като гледам все по зле и по зле ще става . Егоист вика човек трябва да се старае да дава всичко от себе си спрямо другите ( ако го заслужават). А на Сиси и казвам , да така е човек който се ожени\омъжи няма право да напуска полвинката си .
ПП. Понаучи малко правопис и пунктоация!![]()
maDamn
Ти ли говориш за правопис и пунктОация, смешна си. Не знаех, че секса е всичко, за някои явно е. Всеки има право на личен избор, само, защото на вас не ви харесва, ще разпънете човека на кръст. Има си собствени вярвания, макар, че аз не се причислявам към тази група хора.Първоначално написано от granger
Когато реши тогава ще го направи, авторке, ако го обичаш достатъчно ще чакаш. Секса не е всичко в една връзка.
[quote="granger"]Хаха , добре представи си ,че ти даваш абсолютно всичко в една връзка,ама не получаваш същото в замяна?! Как да нямам право да напусна половинката си ?! Кво, да не би да е смъртно забранено!Светът е но това деледже , заради такива като теб , а и като гледам все по зле и по зле ще става . Егоист вика човек трябва да се старае да дава всичко от себе си спрямо другите ( ако го заслужават). А на Сиси и казвам , да така е човек който се ожени\омъжи няма право да напуска полвинката си .
ПП. Понаучи малко правопис и пунктоация![/
Опа извинявам се , изобщо не прочетох това дето написах, приемам критиката
. Имаш си правото да си напуснеш полвинката , стига да не си женен за нея .
ПП. Ще се оправдая с това , че писах докато лежах .![]()
Благодаря за поправката , вярно е ,сгрешила съм , не смятам ,че съм смешна , но все пак благодаря за критиката! Не съм казала ,че секса е всичко , всеки си има своите принципи и си ги отстоява! Аз казвам какво мисля!
maDamn
Въпроса е в това, да не критикуваме, когато правим същите грешки.Първоначално написано от granger
Познавам, да.Мнението ми е, че човек не трябва да се пази до сватбата, ако изпитва споделена любов.
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
И аз съм на мнението, че човек трябва да дава всичко от себе си за половинката, дори и ако трябва да направи компромис. Даже съм много за това, но много малко от хората, с които даден човек е бил, заслужават това, а и е много трудно да се разбере кой заслужава. Затова мисля, че трябва да взимаш и за себе си, защото когато един ден те победят да не е с капо (не мога да изкажа мисълта си точно, но белотаджиите ще разберат метафората).Първоначално написано от N1ksun
Въпросното момче като поставя религия над авторката, се получава нещо все едно тя прави компромис да чака, а за него тя е номер 2 в приоритетите. Вярно, че за толкова векове, религиите са станали упование на хората, но лично на мен много по-голяма радост ми доставя да съм с момиче, което ми е тръпка, отколкото да чупя пръсти в кръстене или да си бия главата у земята
+1Първоначално написано от umri
Ако наистина не мислиш да е сериозно с него, просто го остави, авторке, защото, когато авантюрата ви свърши той ще е загубил две неща - момичето, за което вероятно е искал да се ожени и волята да отстоява вярванията си. Ако все още не можеш да прецениш дали искаш да е сериозно, просто остави нещата на самотек. Нека времето си покаже какво ще се случи между вас.
П.С.: Тая темичка ме накара да забележа нещо, което е парадоксално и забавно поради това. Замислих се как момичетата на 12-13 години, които пускат теми, задавайки в тях важния въпрос "Защо сексът е толкова важен за него и той ме заряза, понеже не му пуснах?" след 3-4 години се връщат и обяснявт в някоя тема, приличаща на тази, че връзка без секс е изгубено време. А любовта? Или може би любов без секс не съществува?
"Ако натегнеш струната прекалено, тя ще се скъса, ако я отпуснеш, то тя няма да издава никакъв звук"
Освен ако половинката не е алкохолизиран темерутПървоначално написано от granger
![]()
Аз съм на 22 момче съм и съм девствен не се имам за много хубав незнам дали това има нещо общо ама да си кажа срещал съм и обиди на тази тема,че неяо съм сбъркан и така нататък е не може всички да сме еднакви и да сме правили секс на 12,13,14 и така нататък.Когато му дойде времето и аз ще правя не се притеснявам да кажа,че съм девствен!!!
Не бе как ще има нещо общоПървоначално написано от vency
![]()
+ Това си е лично решение! Не бих ти се подиграла , но нали знаеш , разни хора-разни идеали! Така давай напред и да не ти пука!Първоначално написано от vency
maDamn
summerflower1, и според мен е нормално да се случи.
Да не правиш секс до брака е крайност, също както е крайност да спиш едва ли не с всеки срещнат. Ако не опознаеш партньора си и в сексуално отношение, рискуваш да разбереш, че изобщо не си подхождате, и то точно след като сте заявили пред всичките си близки, че ще бъдете заедно цял живот. Не че сексът е най-важното в една връзка, но не е и като да ти се иска да се откажеш от него, нали?![]()
Както се казваше в едно хубаво филмче "Важни са нещата, които си направил в живота си, а не тези, които не си". И не можеш да заместваш липсата на първото с всевъзможни въздържания. Това е целта на "религията" - замазва положението на хора, които не се свършили нищо в живота си с един дълъг списък от "неопитани дяволски творения".Първоначално написано от SisiStrange
Не бих била с човек, който е като кон с капаци, независимо дали това му е наложено от външен или не.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Ами за мен това не е глупост,има много смисъл в него,но вече е трудно да я схванем в нашия свят...гледаш как на 13 вече се пукат като зайци...
Трябва да знаеш че с такова момче може да имаш само сериозни взаимоотношения,ако все още си по живота и т.н. недей.
>>DjBelev<<
Имам въпрос относно този пост.Първоначално написано от ForzaFelipe
Да разбирам ли правилно, че можеш да имаш сериозни взаимоотношения с човек, с когото не правиш секс, а с този, с който правиш не са сериозни?
Защото на няколко поста се натъкнах с горе-долу такава идея.
Особено на защитника на целомъдрието. То няма лошо...ама ако си намерил човек, на когото имаш доверие и обичаш и пак не правиш секс с него...не виждам къде са тези сериозни взаимоотношения? Защото ти го лишаваш от нещо, което е важно за него. А той трябва да се съобрази с теб, защото за теб секса не е важен...за мен това е несериозна работа.
Както и да си религиозен фанатик е несериозно.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
vency написа:
Аз съм на 22 момче съм и съм девствен не се имам за много хубав незнам дали това има нещо общо ама да си кажа срещал съм и обиди на тази тема,че неяо съм сбъркан и така нататък е не може всички да сме еднакви и да сме правили секс на 12,13,14 и така нататък.Когато му дойде времето и аз ще правя не се притеснявам да кажа,че съм девствен!!!
+ Това си е лично решение! Не бих ти се подиграла , но нали знаеш , разни хора-разни идеали! Така давай напред и да не ти пука!
![]()
umri, колкото и цветущ език да е имаш понякога, винаги в постовете ти има поне няколко пласта повече смисъл, отколкото изглежда на пръв поглед.Първоначално написано от umri
А на това момче... не му завиждам. Цял живот ще лъкатуши ту в едната, ту в другата посока. Малко ни с кучетата куче, ни с вълците вълк. Самият факт, че те е избрал, авторке, означава, че вече леко е кривнал от "правия" път. Значи не е невъзможно да го предизвикаш, друг е въпросът струва ли си. Имай на предвид, че ако успееш, той ще чувства страшна вина след това. А и като цяло вината ще е нещо, което ще го мъчи винаги, за каквото и да става дума. Сигурна ли си, че искаш да свържеш живота си с такъв човек? Ти хубаво му уважаваш вижданята, обаче даваш ли си сметка, че той най-вероятно тайно се надява да станеш част от неговата църква? Готова ли си като цяло да се промениш заради него? И мислиш ли, че си струва?
Лично мое мнение е, че човек, който не те приема такъв, какъвто си, няма място в твоя живот.![]()
Може би там и тогава друга съм била ...