- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо да си веган е толкова трудно?
Естествено, че по някои неща приличаме на месоядните животни, иначе щяхме да си кълвем редом с кокошките. Това не прави вредното по-малко вредно. Има хора, които никога през живота си не са яли животинска храна, така че всичко е възможно.Първоначално написано от CanisDirus
Па има хора дето цял живот ядат животинска храна. И то някви столетници из Япония и Родопите.
Страшни аргументи. Зададох ти конкретни въпроси и чакам конкретни отговори.
...
От самото начало казах, че никой не убеждавам да става веган, съжалявам ако в първия ми пост така е прозвучало. Просто искам толерантност и равенство. Вегетарианците и веганите не са шепа хора(да, дори в България) и няма нужда да са пренебрегвани и критикувани. Това не е секта, не е нещо лошо, просто е по-малко разпространено.Когато те нападнат и разкритикуват, трябва да си много зле, за да не защитиш убежденията си. Яжте си каквото искате и престанете да ме нападате, просто исках да се оплача от несъобразителността на търговците.Първоначално написано от miminko
Според мене не трябва да лишаваш организма си от нищо... стига да е полезно и да е в малки количества... Дори шоколадът е полезен, стига да го ядеш по малко и да е натурален, примерно ...месото също е много полезно
Престанете да си врете разбирранията в хорските лица и няма да имате проблеми.Първоначално написано от choparkopar
Пускаш провокативни теми и после се чудиш що хората те хранят. Ми да защо ли...
...
И кое точно му е провокативното?Първоначално написано от CanisDirus
И защо вие си врете вашите разбирания?
Научно се обяснява и единия начин на хранене и другия, всеки вижда това, което му изнася, но защо по-малкото да са задължително в грешка.
Авторке по този начин лишаваш организма си от полезни неща .. то ти ако не ядеш месо, яйца, мляко, кашкавал,сирене, риба и т.н , то какво ти остава да ядеш?
а и също не отговори на въпроса на миминко : С какво ще навреди една пилешка пържола примерно на организма? Моля те отговори че ми стана интересно .. : ))
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Прочети си пак първото мнение.Първоначално написано от choparkopar
Ние не си врем разбиранията. Да си видяла някъде тема "Яжте вкусни животни, тревопасни. месото е полезно".
Аз все още чакам да ти видя научните обяснения.
...
Първоначално написано от sunnnnnnnn
http://www.recipemagician.com/polezn...nite-produkti/
Хвали се като хомосексуалист, защитава се като сектант. Нищо лично...![]()
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Идеята на темата не беше да се "карам", а да замисля някои от посетителита на форума, не да се защитавам, а да се оплача, не да ви предавам урок, а просто да предложа идеята, защото съм сигурна, че малко хора знаят значението на "веган".Първоначално написано от miminko