.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: VHS към DVD

Hybrid View

Голям фен Аватара на naksdy

VHS към DVD

Хай на всички
    Значи искам да попитам, каква техника точно ми трябва, за да прехвърля от касета към...абе не е задължително да е на ДВД, то само до компа да го докарам... Имам си видео дето да го плейва, ама май трябва някакъв ТВ тунер, който да прехвърли сигнала към компютъра. Въпроса обаче ми е какъв по-точно и колко струва, нещо да препоръчате и т.н.
    Приемам и идеи за други начини (стига да не са "плати си 10-20лв да ти я прехвърлят")
    Просто ми е важно, защото попаднах на едни клипове-антики, за които даже и вбокс и тубата не са чували
    Женско съм! Пикая клекнала...

Мисля че беше към 20 лева на касета наистина, та ако ще прехвърляш повече от 1 касета по-добре вземи един тунер. Не мога да пускам линкове, затова потърси Gigabyte GT-P6000 в Google.

Здравей,
    Лично никога не съм правил подобна операция (имам приятел с машина, която прави тази далавера), но като гледа по форумите най-удачния и преспективен вариант излиза да е DVD Recorder.

Другия вариант е с TV tuner, като имаш в предвид, че цената определя качеството на записа - с тези от 50-60лв само ще си навлечеш ядове. Добре ще е да купиш някой по-сносен от 120-150лв.

Разбира се винаги остава възможността да си платиш в някое фото, за да ти прехвърлят касетата на DVD. Не знам защо не искаш да даваш пари на подобно място, като така или иначе ще дадеш бая пари (100лв+) за техника. Като все пак съм съгласен, че това не е добър вариант за голямо количество касети.

Поздрави

Голям фен Аватара на naksdy
    Ами човека, който ми даде тази касета в момента, каза има още много. И не ми идва изгодно ако взема да ги давам 1 по 1 да ми ги прехвърлят Затова реших направо да разгледам за какво иде реч и колко ще ми седне цялото това удоволствие
    Женско съм! Пикая клекнала...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Става с телевизионна платка. Повечето имат вход за видео и софтуер за запис. Прави класическо AVI и заема много място по диска, но после има начин да го свиеш до MPEG.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си