правихме секс с приятеля ми с презерватив.всимко е ок.здрав си е. само че ми закъснява миналия месец ми дийде на 8ми. сега закъснява.ппц няма причина за притеснение но наще май почнаха да се съмняват.
идея защо може да ми закъснява? опитах предизвикването с чая от лук.каква е причината за закъсяването? всичко ама абс.вс беше ок !
Промяна в климата, някоя по-тежка настинка, стрес... милион възможности. Ако държиш да се успокоиш, направи си тест. Според мен ще ти дойде скоро.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
да пътувах към планина после към море може и заради това да е.БЛАГОДАРЯ ТИ СТРАШНО МНОГО !!! утре ще си направя.
Пак заповядай.Първоначално написано от preslava94
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
а наще особено почнаха да питат..и вече нз ко да им казвам...
Кажи им, че е от промяната на времето и климата.
п.с Искаш да кажеш, че вашите ти следят цикъла по календар ли?![]()
![]()
![]()
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ам то хубаво да се направиш тест , ама колко време мина след половия ви акт ? И наистина - вашите ти следят цикълана колко си ?
Усмихвайте се ! : )))
~
на 17 не го следят но случайно ония ден майка ми ме попита от нищото.
дали може нурофена да повияе на цикъа?да го забави?
Не би трябвало. Освен ако не си изпила некви космически количества...Първоначално написано от preslava94
И ми закъснява...ма то щото кондома не се скъса...но пък пих Нурофен...ето ви календарче-записвайте си.Първоначално написано от Eclipsercho
От много шашкане се забавя! И аз веднъж се бях филмирала и ми закъсня няколко дена. Постарай се да се успокоиш.
Женско съм! Пикая клекнала...
Защото така!
С твоите аборти не мисля, че може да се има доверие на сексуалната ти култура.Първоначално написано от theeye770
По темата - случва се - от времето , от лекарства, от това кога си правила секс и т.н. Ако ти е дошло и имаш отрицателен тест - няма да е и цветна.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
не мислиш ли, че човека с опит е по-разбиращ от "човека който е чел тука, чел там". най-малкото аз също забременях от уж здрав презерватив..Първоначално написано от NomNomNom
Ами, значи съм зле, защото водя полов живот вече 4г. и не съм забременявала, какъв ужас, поне един аборт трябва да имам.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
това си е твоя работа. не ти се ровя из чаршафите за да знам.. но мога да ти кажа, че това, че един човек а правил аборт не означава че има ниска сексуална култура. на мен и преди това не ми беше ниска културата, но всичко се случва дори на "най-начетените"!
би ти оня ден пишеше в друга тема , че си на 12 и че не си го правилаПървоначално написано от theeye770
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
да, да , оправдавай се .Първоначално написано от theeye770
И после храниш момичетата , които са нямат цикъл и искат секс.
Бас ловя, че си макс 18г.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
храня ги? просто дадох съвет ти от там нататъка започна спор, щото разбираш ли, дечицата, дето още цикъл нямат, телата им изобщо не са готови за секс и тряя да го правят все по-отрано..много ти е богата сексуалната култура, щом си мислиш, че няма да последват здравословни проблеми след такова нещоПървоначално написано от NomNomNom
както и да е ясно е, че сега ще кажеш "и кфо гръм ли ще ги удари? Бог ли ще ги накаже?"
Не предизвиквай съдбата никой не е застрахован!Първоначално написано от NomNomNom
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Шашнала си се. А може и да е от това (както каза), че си ходила на планина, после на море ала бала. Успокой се малко, ще ти дойде.
и аз така ..Първоначално написано от naksdy
Каране на колело
Ако си пила чешмяна вода тия дни, то никога вече няма да ти дойде.