.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Нормално ли е?

Здравейте. Имам един макар и малко глупав въпрос. Прочетох темата за размера, но все още не съм сигурен. Значи проблема е там, че съм на 16 години а пениса ми е 16 санта. Не знам дали това на моите години е нормално, но аз имам чувството, че е малък. Не е много дебел, но не е и много тънък ( средна дебелина ). За сега нито едно момиче не се е оплакало от това, но въпросът ми е има ли някакъв метод било то мазила, някаква храна каквото и да е за да стане поне 20 санта. Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на MojoJojo88

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Абе вие надпреварвате ли се да пускате тез теми ???

Не съм ги видял другите теми да не мислиш че по цял ден съм свободен и разглеждам темите тука. А сега моля за компетентен отговор.

Ами тая, която е на чело, май беше ВАЖНА тема

и все пак да ти спестя малко занимаване с глупости: само операция може да го удължи, другите варианти имат успех, колкото да седиш и да му са молиш да стане голям

Стига с тези сантиметри ще порастне като порастнеш

БЪГНАТ СИ ВЕ БРАТО!
    Не се спряхте с тея сантиметри,ми направете си операция като не ви радват.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Ма как може да има толкова много комплексари

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Свари го и го дай за кренвирш на някое улично куче.. Ако не го откъсне ще имаш 2-3 сантиметра +

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Виж сега,ти си на 16 и ти е 16см...колкото са ти годините,толкова и наденичката... изчакай да станеш на 40-50! >:]

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Голям фен Аватара на naksdy
    На 20 години съм и ми е 17 санта...За кое трябва да се комплексирам - че ми е малък, или че съм момиче и не тряя да имам такова нещо?
    Женско съм! Пикая клекнала...

Цитирай Първоначално написано от naksdy
    На 20 години съм и ми е 17 санта...За кое трябва да се комплексирам - че ми е малък, или че съм момиче и не тряя да имам такова нещо?
    Комплексирай се, че си на 20, 17 санта ти е, момиче си, а пикаеш клекнала, ебати

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от naksdy
    За това, че си дърта.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Като станеш на 20 ше ти е 20 санта, а може и повече. Сички си мислят че са им малки пишките. Ми нали като ти е голям кура няма да влиза на цяло в момичето и ше ти е по-малко кеф.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Има ВАЖНА тема за хората с комплекси относно размера.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си