.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Мега фен Аватара на SilverRain
    Еми два, три пъти да съм го гледала ... не ми е никак интересно.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от DeviL_AsS
    Малко така,уж като се опитва да смекчи работите,излиза че няма мнение,щото всички разбираш ли му били харесвали..тъпо е,ами някой като не може да пее,поне да му го кажат в очите не да го лъжат.Аз пък точно от него очаквах да реже хората адски много,пък то кво...нищо.
    Фънки поне си казваше неговото мнение,ако не дурго,въпреки че беше доста груб на моменти.
    Кой не може да пее? Всички, които са там са минавали през предварителен кастинг, а щом и някой от треньорите се е обърнал на кастингите на тъмно, значи тоя човек може да пее. Това, че треньорите понякога не успяват да изберат подходяща песен за този глас е друг въпрос.
    Това, че на Миро примерно един изпълнител му харесва повече от друг, защото е по-близо до неговия стил, не означава, че всички мислят така. Кирил Маричков вярно, че няколко пъти каза, че дуета е с равностойни сили, но не веднъж е взимал и отношение.
    Това, че понякога харесва и двамата изпълнители въобще не означава, че му липсва мнение.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Jaune
    според мен въобще Тошко и Жулиета (мисля, че бяха) не трябваше да пеят заедно
    Така е.
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Сега гледах началото на 12 епизод и Марияна наистина е супер дразнеща. Нейното изпълнение беше по-лошо от това на момичетата (не чух как те изпяха цялата песен). Самочувствието обаче й е в повече.
    Я,пак ? Било по-лошо от на момичетата ? Погледни го пак предаването,обаче внимателно и тогава пак кажи. Супер яко изпя песента.
    Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Само аз ли мисля, че днес не беше честно, че избраха момчето пред момичето в единия двубой?? Както и другите две момчета, когато избраха сина на Ваня Костова.. ? Не знам.. на мен повече ми хареса другото момче и момичето.
    Аз си си бях за момчето. Беше ми направил още добро впечатление ,когато пя на кастинга. Мога да твърдя ,че беше единствения,който има глас. Поне за мен.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Виж сега, форумът е форум, за да се даде мнение в него. Да, вярно е че се изказах неподготвена и го направих просто защото ме подразни държанието на Марияна. И пак да гледам предаването, вече съм предубедена. НО! Изкарай Марияна Попова да изпее дадена песен и от другата страна Мария Илиева - и да видим коя е по-добра. Просто втората не си вири носа, нали? Аз лично много харесвах Марияна, но ми направи лошо впечатление. Не че не ме кефи още, готина си е. Както и да е, отклоних се.
    Тодор е невероятен!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Марияна и Миро са лигльовци и двамата, иначе на мен гласът й ми харесва. Ивана и Маричков са по- добродушни, струва ми се. Направи ми впечатление, че този, който най- дълго е бил на сцена и е всепризнат като талант, един път не го чух да парадира с някакво самочувствие, а Марияна като почне да се взима насериозно...това ме дразни

Повече от фен Аватара на attacker5
    Град
    Maranello
    Не... Тези състезания за певци, танцьори вече се изтъркаха според мен и не са ми интерестни

Мега фен Аватара на xoxi
    Много селяндурска постъпка от Миро тази вечер..

Фен
    Град
    near the water
    Когато го хвана гледам, но не го следя редовно ... Водещата Вики ми е малко лигава и малко преиграва, но пък поне е позитивна и френдли... Журито: Мариана Попова има хубав глас, като певица е ОК, но като жури ме дразни на моменти, на мноо велика се прави, мноо насериозно се е взела, като че ли е неква примадона и певица с десетки албуми, а всъщност има 5 песни на кръст; Миро и той се е взел насериозно, ма иначе не ме дразни толкова, по-умерен е в оценките си от Мариана... Най-умерени и скромни са Кирил Маричков и Ивана. Маричков ме кефи най-много от журито, защото от всички тях е най-доказал се през годините и въпреки всичко е скромен и винаги много деликатно дава своите оценки за певците; Ивана е народен човек, въпреки, че тя също се е доказала сред фолкпевачките и всеки знае, че има глас, въпреки това е много земна и не я тресе звездоманията, за разлика от Мариана, която се е взела за Мадона и много рязко реже певците, без да си дава сметка, че може да докара комплекси на някой млад изпълнител

Град
    Разград
    Вече не !
    - Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
    Not the expression, no, literally give an arm for?
    When they know they're your heart and you know you were their armour
    And you will destroy anyone who would try to harm 'em -

EMINEM

Град
    Не съм съгласна с решенията на Миро и Ивана, особено с това на Миро. Кристина се представи по-добре от Севинч. А Мелинда как я бутат напред...
    Може би наистина предаването е нагласено.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Не - след кастинга стана адски скучно, абе адски скучно си беше всъщност от началото!

Не съм съгласна с решенията на Миро и Ивана, особено с това на Миро. Кристина се представи по-добре от Севинч. А Мелинда как я бутат напред...
    +1 \/

Мега фен Аватара на xoxi
    Може да е нагласено.
    Но ако е, Миро би трябвало повече да се прикрива. Той въобще не крие симпатията си към Мелинда. Ако всичко зависеше изцяло от зрителите, това момиче да си е тръгнало и да е забравило вече за шоуто.
    Има глас, за който много хора могат да завиждат, но малко са хората, които я харесват.

Град
    ^Абсолютно е така, но всички там могат да пеят. Вече се поставя комплексна оценка - сценично поведение, визия, гласови данни, избор на песни, стил, вкус...

Мега фен Аватара на xoxi
    Именно.

пп: Кирил Маричков тази вечер сгреши, като изгони Рафаела.

Голям фен Аватара на Mirage3
    Въобще не ги следя, пускам си БТВ просто ей така за слушане. Обаче когато чух звука от китарата на Aerials на SOAD...

Мега фен Аватара на teenems
    Преди го гледах ,но когато пуснаха X Factor спрях да го гледам..повече ми се нрави фактора
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на martin97
    nope
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    гледах го до 2-3 двубои ..
    нямам време, но ги имам свалени всички епизоди
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от attacker5
    Не... Тези състезания за певци, танцьори вече се изтъркаха според мен и не са ми интерестни

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Тая Вики много преиграва и не ме кефи особено,Миро супер много ме дразни и се прави,че много разбира,а всъщност е най-зле от треньорите,освен това винаги на елиминациите гони този,който пее по-добре,Мариана Попова нещо се фръцна и се много се превзема и се прави,напоследък се сдуха,на Кастинга на тъмно беше по-готина,не слушам чалга,но Ивана е супер готин човек,винаги зарежда с положително настроение,въпреки че пее чалга,все пак яко си цепи и си пее,Кирил Маричков също ми допада,свестен е и е в сферата на музиката,която слушам.Като цяло шоуто не е лошо,но не ме грабва,въпреки ме го гледам.Най-тъпото е,че по същото време дават X Factor,абсолютно безмислено
    Айде,изказах си критиките тва беше
    BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH

Град
    Столицата :)
    Да, гледам го.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    Преди го гледах ,но когато пуснаха X Factor спрях да го гледам..повече ми се нрави фактора
    +1

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    В началото го гледах, но после .. стана много тъпо

Сега гледам X factor
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Фен
    Град
    near the water
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee
    В началото го гледах, но после .. стана много тъпо

Сега гледам X factor
    Подкрепям, много по-добри са в X-a, другите мноо депресантски и тъпи песни им избират и стана блудкаво...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си