.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82
    Аз също спрях да гледам гласът ,а почнах фактора.Разбирам от тук от там някои неща ,като например това ,че изгониха Севинч.Тя беше сто пъти по добра от Елица .Миро остави Елица само заради това ,че публиката я харесва повече и ,ако остави Севинч няма да гласуват за нея .Но това вече е минало и аз мога да си кажа фаворитите и в това предаване. Та те са:Тодор и Мелинда ,а може би и Роксана.

Град
    Столицата :)
    Еми да гледам го

В началото първите няколко епизода ми бяха интересни,това с въртенето ми се стори различно и ме кефеше,накрая вече ми поомръзна... Вече от двубоите много ми се сториха нагласени някои неща,сега и на концертите същото.Последният концерт пък направо си беше трагедия,сигурно само едно изпълнение ми хареса. Мисля,че в X factor има по-добри изпълнители,по-различни и запомнящи се.Тук от кастингите много ми хареса Тодор,но си личи че е доста притеснителен и на концертите не се представя толкова добре,Роксана ми хареса,но пее само един стил,Игор също има шанс да спечели,но и той си пее в неговия стил,така че може би съм за двете Невени и Елица. Но вече ми е по-скучно,епизодите в четвъртък не ги гледам дори,а и си личи че Слави си решава всичко.А и Миро със всеки път ми става все по-противен и направо не искам да го гледам с тва превземане,с тия фалшиви усмивки,подмавания и с тва лансиране на Мелинда...Абе с една дума Фактора по ми допада...

Фен
    Град
    near the water
    И на мен двете Невени ми харесват, както и Ани и Валя и Богдана...

Повече от фен
    He!!!

не :P
    Some people believe in God, i believe in music.

EMINEM

Какво е това ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си