- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Червило-0странно ми е да си слагам xD
Интересно ми е колко от вас ползват червило,какво и откога.От много време ми се иска,но имам чувството,че ще изглеждам супер странно,все си мисля,че то е повече за жени,а не за момиченца..![]()
Иначе преди около месец се боядисах в червено и много ми се иска някой път да си прасна от ярко червените червила,ей така!![]()
Аз ползвам,но не от тези твърдите,а течните.Ползвам само телесни цветове или бледо розово-това ми отива.Иначе ползвам от 2г.
Няма да разбереш как ти стои и как те възприемат другите с него, докато не пробваш.Но не на кафе, иди на дискотека така първия път.
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Аз пък ползвам само балсам за устни, защото с червило не мога да се възприема. Имам чувстовто, че другите си викат: Гледай го па тва, как се праи на голямо.....и т.н."![]()
Ползвам червила 2 на AVON един червен стик и едно ролка,в телесен цвят. Много са хубави ,а и са доста по-трайни от гланцовете, въпреки че и аз използвам доста по-често гланц.Червило с безцветен гланц заповече блясък си е БОМБА!![]()
maDamn
Не помня точно дали в 8-ми или в 9-ти клас сложих червило за пръв път. Орифлеймско беше. А и беше отдавна, не го помня.![]()
Сега имам три гланца, един балсам и едно червило Карол, което си взех, защото ми допадна цветът и това, че е матово и не се набива на очи. Не го намерих точно него, но, за да добиете някаква представа- второто отляво надясно.
http://www.naturallycurly.com/images...acLipstick.jpg
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Искам да пробвам нещо като първото отдясно-наляво.То какъв нюанс се води точно?Първоначално написано от kalpazanka
Аз не използвам.
Карам си на безцветни гланцове. Все още не съм успяла да открия моя цвят или просто си мисля, че нищо не ми отива.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Слагала съм си, но сега не ползвам.
Принципно за мен изглежда смешно да видя 15 годишна с червило в силни, ярки тонове.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На напълно същото мнение съмПървоначално написано от Hilary_
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Имам едно червило на Орифлейм (има съвсем лек цвят) понякога ползвам него,но по-често слагам гланц или балсам за устни.
На устните си не им слагам нищо - нито червила, нито гланцове... Като се напукат слагам вазелин само.
П.с. Като ползвате червила и целувате приятеля си, не му ли оставяте червило по устните?[/list]
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
^Не слагам нищо по устните в негово присъствие.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
nymphadora, и аз съм с червена коса и винаги съм се чудила как изглеждам отстрани с червено червило. Качих снимки в темата Червено червило и ме харесаха, за това пробвай и ти.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ползвам от 5 клас сигурно е тогава си слагах някви балсами и по телесни цветове .. сега използвам течни на Avon .. розови нюанси, рядко си слагам червено, зависи от тоалета ми
Хах, и аз ползвам само гланц за устни.. и то не от най-цветните![]()
Сега и аз искам да си купя, харесах си едно на Golden RoseНо може и да се огледам в каталога на Ейвън.. Ще видим, но ако си купя, няма да е някакъв супер ярък цвят, а ще е по-скоро телесен или светло розов.
![]()
Само да си намеря хубав цвят и си взимам!Склонна съм в началото да загрея и с някакъв телесен цвят,да не е много ярко,обаче и червено ще пробвам![]()
За пръв път си сложих червило като бях на 5 някъде ;д Беше на шкафчето на майка ми и аз си сложих ;д Беше ужасноо и много тъмно и ддзПо принцип аз ползвам балсами за устни ( на Nivea са ми много хубавки, много омекотяват устните и не се напукват ), а гланцове не ползвам.. Имах един на Мейбълин мисля.. Не помня. Прозрачен с блясък, а като сложиш повечко седи малко бялоо. Много ми харесваше, но по принцип много мразя да си слагам, винаги косата ми залепва.
А и просто не ми е удобно.. Исках да си купя червено червило и пробвах сигурно 5-6 нюанса, обаче не ми отива нищо и това е
Устните ми са едни едни гадни тънки и по-добре да не ги подчертавам с нищо ;д